2777
2789
عنوان

هشت روزه منو شوهرم یه کلمه با هم حرف نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 85 پست
نه زنگ نزن و نرو بشین مشکلاتتو حل کن با رفتن چیزی درست نمیشه دوستان راست میگن بچه رو بده بعش ببره پا ...

عزیزم بچم پیششون نمی‌مونه حالا فقط بچه نیست خوب  میگم حداقل یه شب خونه خودت بمون بابا پوسیدم از تنهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اونجا نمی‌مونه چند بار برد پایین بچمم گریه می‌کنه زود میارتش بالا

ای بابا کارت سخته اونم باید وظایف پدری شو انجام بده دوست نداشت بچه دار بشید؟

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نه زنگ نزن و نرو بشین مشکلاتتو حل کن با رفتن چیزی درست نمیشه دوستان راست میگن بچه رو بده بعش ببره پا ...

عزیزم هرکس ی صبری داره این خانم قشنگ درک میکنم یکم دگ همینطوری بمونه افسردگی میگیره تک و تنها با هیچکیم حرف نزنه بزار یکمم اون اقا بترسه حس از دست دادن تجربه کنه تا کی زنا بمونن بسوزن 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

عزیزم هرکس ی صبری داره این خانم قشنگ درک میکنم یکم دگ همینطوری بمونه افسردگی میگیره تک و تنها با هیچ ...

اون مرده میره سرکار میاد خونه مادرش قشنگ برخوردش با ادمارو داره خانوادشم میبینه 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

اینجور مردو باید رها کرد که درک درستی از خانواده نداره مگه میشه زنش تو این شرایط ول کنه بره بغل ننش ادبش کن جایگاه وظیفشو تو خانواده ای که خودش ساخته بدونه 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

زندگی بچه بازی نیست

قهر نکن بری

بمون مشکلاتتو حل کن

مردا معمولا تو نفهمیدن مقاومت می کنن ولی بالاخره متعادل میشن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وقتی انقدر وابستس به ننش محاله

اره منم ۱۲ ساله شرایط اسی رو دارم اما برادرشوهرام که مجردن عاشق بچه آن میبرم میزارم پیششون باهاش بازی میکنن منم به کارام میرسم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...