2777
2789
عنوان

هشت روزه منو شوهرم یه کلمه با هم حرف نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 85 پست

مگه فقط بچه شماست

بچه‌ای ایشونم هست و قطعا بجز بحث مالی مسئولیتهایی دارن در قبالش.

ضمن اینکه مسئولیتشون در قبال شما رو کلا فراموش کردن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یک دور تسبیح سوره کوثر بخون وبعدش ۱۱بار انالله وانا الیه راجعون 

ان شاءالله قهرتون تموم میشه حتما امتحانش کن با ایمان قلبی 

ده دقیقه وقت میخواد 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو تند تند خونه مادرت بیا همچنان بی محلی کن

این بی محلی جواب میده اما باید صبر کنی و اصلا پا پیش نزاری

گزینه نمیتونم رو بزار برای اخرین راه حل

اصلا باهاش همکلام نشو

برو خونه مادرت برگرد 

تند تند برو ولی برگرد 

بهترکه داداشت ببره بیاره که یاد اوری بشه هر لحظه امکان داره بری

شوهرت یابو ولی مادرشم اگه شعور داشت می‌گفت لازم نیست هرشب اینجا پلاس شی برو پیش زن و‌بچت بمون . نمی‌دونم بعضی مردا چرا درکی از وظایفشون ندارن؟ فکر میکنن همین که میرن سرکار دیگه تمام 

اسی جدی با همسرت صحبت کن 

بری خونه پدرت احتمالا براش اصلا مهم نباشه 

جدی و قاطعانه بهش بگو که از این وضعیت خسته شدی 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

شوهرت اگه نمیفهمه برو پایین به پدرومادرش بگو بگو پسرتون مجاب کنید شبا بمونه پیش زن وبچش  ، بگو درکم نمیکنه اگه بخاد  به این رفتارش ادامه بده همه چیو ول میکنم میرم بگو یکمم به فکر زندگی پسرتون باشید چیه هرشب شب نشینی دارید  اگه خانوادشونو مجاب کنی پسرشونو هم مجاب میکنن

بچه پایین واینمیسه زود گریه می‌کنه میاره بالا و خودش دوباره میره پایین

صبور باش عزیزم

می دونم سخته

بخدا ما هم همین بودیم

خونه مادرشوهرم نبودیم

ولی بچه گریه می کرد کبود میشد از جاش تکون نمیخورد

می گفت با یه دست بغلش کن کارتم انجام بده

البته فقط سر اولی اینجور بود

اصلا یه گارد خاصی داشت که بچه داری وظیفه توئه

اونم بخاطر جو سیاه خانواده ش بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮