2777
2789
عنوان

بیاید شرایطمو‌بگم ببینید اگر جای من بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 99 پست
تعداد رابطتون کم میشه؟

میشه بگی چیو میخوای بدونی؟؟؟ منظورم اینکه میخوای مطمین بشی من درست میگم یا خدای نکر‌ده از زندگی خودت میخوای چیزیو مقایسه کنی؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم که خیانت میکنه یا نه واسه همین باید امتحانش کنم چون دیگه نمیتونم با شک و تردید زندگی کنم

اسی من باشک وتردید زندگیمو چند بار بردم لبه پرتگاه،بهت پیشنهاد میکنم کتاب راز راندرا برن و بخون ،یا فیلمشو دانلود کن ببین،کمکت میکنه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

خیلی سخته بچه داشته باشی ونتونی بری

اگر بخوام بچه دار بشم اول مطین میشم بعد تو این شک و تردید بچه ای نمیارم 

میشه بگی چیو میخوای بدونی؟؟؟ منظورم اینکه میخوای مطمین بشی من درست میگم یا خدای نکر‌ده از زندگی خودت ...

اره عزیزم ،میخوام با خودم مقایسه کنم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

ببخشید ولی مشاورت عوض کن من خودم قبل جدایی چند تا مشاوره رفتم همشون میگفتن هیچکس تغییر نمیکنه اگه می ...

ببین مشاوره منم با زبون بی زبونی همینو بهم گفته ولی خب هیچ مشاوری صریح بهت جواب نمیده واقعا خیلی غیر حرفه ای هست شما با اطمینان به کسی بگی برو جداشو ولی خب بهم گفته این آدم این اختلالات این تربیت این تیپ شخصیت احتمال خیانتش خیلی زیاده ولی خب توام این مردو دوست داری خوب تونسته روح و روان تورو راضی کنه ممکنه جدا بشی و برگردی 

آخ اسی...خییییییلی سخته مردت هم بچه دار نشه هم اذیتت کنه..مثل خودمی.درکت میکنم..من یک قرون نداشتم وگ ...

کاش منم پول نداشتم حداقل یه دلیل واسه موندن داشتم!!! اللن خیلی میترسم از نرفتن پشیمون بشم 

اسی من باشک وتردید زندگیمو چند بار بردم لبه پرتگاه،بهت پیشنهاد میکنم کتاب راز راندرا برن و بخون ،یا ...

ممنونم عزیزم 

اگر بخوام بچه دار بشم اول مطین میشم بعد تو این شک و تردید بچه ای نمیارم

انشالله شک ات بیجا باشه وزندگیت آرامش پیدا کنه ،خدا هم یه نینی سالم و صالح قسمتت کنه🤲

شما الان متاهلی؟؟؟

اره گلم دوتا هم بچه دارم ،بیست سالم هست ازدواج کردم خودمم سی و نه سالمه