2777
2789
عنوان

بیاید شرایطمو‌بگم ببینید اگر جای من بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 99 پست
فعلا تامیتونی طلا و غیره جمع کن خدای نکرده غلطی کرد زبونت تیز باشه اموالی داشته باشی..

هر چی پولو طلا جمع میکنم طمع کار میشم وقتی ۱۵ سالم بود باهاش آشنا شدم وقتی ۲۲ سالم بود باهاش نامزد کردم تا الان موندم چون هریار‌گفتم یکم جمع کنم میرم ولی دیگه بستمه روزی من دسته خداس نگران پول نیستم آخرش یچی میشه فقط از طلاق میترسم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
امتحانش میکنم که اگر قرار بر رفتن دیگه توش شکی نباشه اینجوری کسی جلودارم نیس

منم امتحانش کردم  ولی پاسوز بچه هام موندم ،شما فعلا بچه نداری راحت میتونی تصمبم بگیری ،بعدشم به فکر خودت باش نه دیگران،از آدم خاین جدا شدن بهتره تا یه مادر افسرده برا بچه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم امتحانش نکن بعدش خودت عذاب میکشی،اگه خیانت بکنه خدا دستشو برات رو میکنه مطمئن باش.

شاید تا ده سال دیگه رو نشد… ۲۲ سالم بود ازدواج کردم وقتی ۲۸ بودم فهمیدم الان تا چند سالگی وایسم؟؟؟ من سی سالمه دیگه کی قراره مادر بشم؟؟ اگر بنا به رفتن باشه الان باید برم اگرم بچه دار بشم دیگه باید بمونم حتی اگر خیانت دیدم 

دعا کن جداشم بمونم تا ابد عذاب میکشم

انشالله هرچی بصلا حته برات اتفاق بیفته

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

منم امتحانش کردم ولی پاسوز بچه هام موندم ،شما فعلا بچه نداری راحت میتونی تصمبم بگیری ،بعدشم به فکر ...

امتحانش کردی؟؟؟ بدون اینکه فکر بعدشو کنی؟؟ 

امتحانش کردی؟؟؟ بدون اینکه فکر بعدشو کنی؟؟

امتحان که نه از طریق همراه من جلو خودش،بهش ثابت کردم که با فلانی تماس داری

عزیزم ادم بی پول باشه ترس داره طلاق وگرنه ارامش ادم بیشترمیشه بعدش والا

امیدوارم برای من همین طوری باشه که میگی

خب یبار متوجه شدم دیگه

میگم دیگه همون یکبار ببینم برام کافیه و بخوام امتحانش کنم و پا بده دوباره نمی‌خوام بهم ثابت بشه که بازم خیانت میکنه

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

میگم دیگه همون یکبار ببینم برام کافیه و بخوام امتحانش کنم و پا بده دوباره نمی‌خوام بهم ثابت بشه که ب ...

نه دیگه قبحش ریخته میدونی قرار نیس بمیری