2777
2789
عنوان

بیاید شرایطمو‌بگم ببینید اگر جای من بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 99 پست
هیچکس درست نمیشه چند سال از عمرتو میخوا هدر بدی تا بفهمی هیچ کس تغییر نمیکنه

منم همینو به مشاورم گفتم گفت در رابطه بع هیچی نمیشه با اطمینان نظر داد گفت تو این مرد و دوست داری بترس از اینکه بری و نتونی تحمل کنی برگردی بعد صدبرابر بدتر میشه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان اصلا دوست داشتنش مهم نیس من فقط نمیخوام با یه آدم خیانتکار ازدواج کنم ولی خب نمیدونم چرا ن ...

چون هنو امید داری بعدم چرا فک میکنی نمیتونی ازدواج خوب کنی بچه که نداری موقعیتت که خوبه رو انتخابت دقت بیشتری کن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ممکنه هیچوقت ازدواج نکنم هیچوقت مادر نشم؟؟؟ فقط از همین میترسم

خودتو بسپار دست تقدیر الهی 

به چیدمان خدا اعتماد داشته باش 

الان بچه هایی که بچه ی طلاقن باباهاشون همچین مردایی بودن پس چرا یه طفل معصوم بیاد تو این زندگی..... خودتم چن سال دیگ افسرده شی و هی غصه بخوری که چرا همون موقع نرفتم 

بازم اگ فک میکنی امیدی هس که دیگ خیانت نکنه بمون ارزششو داره

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

دیگه تو این سن با این همه سال رابطه شوهرمو میشناسم

تعداد رابطتون کم میشه؟

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

اینو بدون که اون بدون خیانت نمیتونه زندگی کنه یعنی تو ذاتشه ولی من جات بودم جدا نمیشدم بچه دارم نمیش ...

تا ابد بچه دار نشم؟؟ گناهه من چیه مگه؟؟ من همین الان دلم میخواد بچه داشته باشم 

تا ابد بچه دار نشم؟؟ گناهه من چیه مگه؟؟ من همین الان دلم میخواد بچه داشته باشم

خیلی سخته بچه داشته باشی ونتونی بری

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

منم همینو به مشاورم گفتم گفت در رابطه بع هیچی نمیشه با اطمینان نظر داد گفت تو این مرد و دوست داری بت ...

ببخشید ولی مشاورت عوض کن من خودم قبل جدایی چند تا مشاوره رفتم همشون میگفتن هیچکس تغییر نمیکنه اگه میتونی با ای اخلاق ادامه بدی بمون اگه نه که جدا شو تازه من بچه هم داشتم 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

مشاورام دیوونه شدن !!!!! ی ادم وقتی عاشق یکی باشه چشمش جز اون کس دیگه ای رو نمیبینه که خیانت کنه !!! ...

مشاوره دیونه شدن؟؟ عزیزم بخدا خیانت ربطی به عشق و علاقه نداره حداقل راجبه مردها 

مردها میتونن همزمان چند نفر و دوست داشته باشن یا اینکه عاشق زنشون باشن جای دیگه س ک س کن این آفرینش مردهاس

ببخشید ولی مشاورت عوض کن من خودم قبل جدایی چند تا مشاوره رفتم همشون میگفتن هیچکس تغییر نمیکنه اگه می ...

جدا شدین؟

هیچ کس نمیتونه جای شما نظر بده با چند خط دونستن از زندگیتون حرف یک عمر زندگیه از مشاور حاذق کمک بگیر ...

این نفر سوم نزدیکم نیس هم دانشگاهیمه چندین ساله میشناسمش اگر بخوام امتحان کنم قبلش برای جدایی خودمو آماده میکنم بالاخره نمیتونم تا آخر عمر با شک و تردید زندگی کنم که 

چون هنو امید داری بعدم چرا فک میکنی نمیتونی ازدواج خوب کنی بچه که نداری موقعیتت که خوبه رو انتخابت د ...

واقعا اطرافم هیچ مرد خوبی نمیبینم از اطرافیانم کسایی که جدا شدن شرایط خوبی ندارن اصلا 

این نفر سوم نزدیکم نیس هم دانشگاهیمه چندین ساله میشناسمش اگر بخوام امتحان کنم قبلش برای جدایی خودمو ...

شک وتردید خیلی بده ،با فکر کردن بهش کلا جذبش میکنیم،خودمون وارد زندگیامون میکنیم

خودتو بسپار دست تقدیر الهی به چیدمان خدا اعتماد داشته باش الان بچه هایی که بچه ی طلاقن باباهاشون همچ ...

نمیدونم که خیانت میکنه یا نه واسه همین باید امتحانش کنم چون دیگه نمیتونم با شک و تردید زندگی کنم