2777
2789
عنوان

آرزوم مرگ مامانه

560 بازدید | 46 پست

هر کی میخواد قضاوت کنه برام مهم نیست به درک

شما نمیدونین من چه کشیدم از دست همچین مادری

یه بار حس نکردم مادرمه همیشه حس کردم نامادریمه 

حسادت داره عقده داره از توجه شوهرش به بچش بدش میاد حتی به توجه ریز خودش هم مثل موجود اضافی باهات برخورد می‌کنه و.......

کودکیمو گرفت کافی نبود نوجوانیمو هم گرفت ۴ سال تمامه افسردگی و احساس حقارت ولم نمیکنه بخاطر همین مادر که تموم کاراش هم از روی بدجنسیه و کاملا آگاهانه و هنوزم ول کن نیست 

اگر قرار نیست درست بشه کاشکی بمیره فقط

اینقدر با حیله و مکر اذیتم کرده محبت هم بکنه اذیت میشم چون می‌دونم نیتش بده 

فقط کسایی که تو شرایط من بودن میفهمن چه میکشم 

گوه زده به اعتماد به نفس و عزت نفسم

به خدا هیچ کجا مثلش پیدا نمیکنین تو بدجنسی یک موجودیه که فقط و فقط به فکر خودشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا امیدوارم شرایط زندگیت خوب بشه و درگیر موفقیت هات باشی و نبینیش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم من درکت میکنم، احتمالا شخصیتشون خودشیفان و خودشونم کودکیه سختی داشتن، تا جایی که میتونی ازش فاصله بگیر، حتی اگر مستقل هستی کم کم ارتباطت رو قطع کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی