2777
2789
عنوان

آرزوم مرگ مامانه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 46 پست
همین حسو به بابام دارم اما هیچ وقت ارزوی مرگشو نمیخام هیچ وقت ،من سنگ دل نیستم هرچند سعی کردن منو هم ...

حتما مادرت خوبه

اگه هر دو بد بودن و هیچ حامی نداشتی تو هم آرزوی مرگشونونو می‌کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا به این فکرت دامن میزنیفقط خودت باید بچه دار بشی ببینی مادر تا بچش به اینجایی که تو رسیدی ...

پدر من که از بچگی منو سگ خطاب میکرد و تهدید به بریدن سرم میکرد. اون که هیچ. مادرم ازدواجی رو که گفتم نمی‌خوام. به خاطر اینکه جواب مردم رو نده با بداخلاقی مجبور به ازدواج کرد.من ۲۱ سالم بود.فکر میکرد میترشم تایپیکام رو ببین چقدر ازدواج اشتباهی کردم و تو گل گیر کردم. پدر و مادرم خودخواهن خودخواه . فقط حرف مردم براشون مهمه

عزیزم شما هم خانواده سمی داشتین؟؟؟فعلا که دارم میخونم برا کنکور ببینم چی میشه

سعی کن تو کنکور موفق بشین، بعد یه انتخاب درست کنی که از چاله به چاه نیفتی، بعدم کم کم ارتباطت رو کم رنگ کن، ازین قسم ادما باید فاصله بگیری 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بکوب درس بخون برا کنکور بعدم برو یه شهر دیگه خوابگاه ازشون دور شوتقابل و در کنارشون بودن انرژیت و از ...

آره دارم میخونم برا کنکور 

تا همین الانشم حسابی گند زدن تو انرژی و احساس و ذهنیتم

عزیزم اهمیت نده منم مادرم خیلی گیره و اخلاقش یجوریه کلا قدیمیه طرز فکرش با اینکه دهه شصتیه حرفای بدی میگه بهم تو عصبانیت دلم میشکنه الانم ده روزه قهرم حرف بدی بهم گفته که دلم شکونده تازه رو‌ موضوعی بود که فکر میکرد به صلاح منه ولی تا اینکه گفتم به زندگی من کاری نداشته باش تلخ شد باهام😅

وطن بسوزد و من در خروش و جوش نباشم؟خداکند بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷

عزیزم اهمیت نده منم مادرم خیلی گیره و اخلاقش یجوریه کلا قدیمیه طرز فکرش با اینکه دهه شصتیه حرفای بدی ...

من مامانم بدجنسه واقعا نمی‌دونم مامانت تو هم بدجنسه یا نه

مادر من خودش تو نامزدی حامله شده الان سر هیچی به من میگه جلو پدرم این دختر نیس زنه😅 دلم انقد شکست که با اینکه من هنوز باکرم (تو عقدم)

حتما مادرت خوبهاگه هر دو بد بودن و هیچ حامی نداشتی تو هم آرزوی مرگشونونو می‌کردی

اشتباهه هیچ کس دردمو نمیفهمه اما ارزوی مرگ دشمنمو هم هیچ وقت نمیخام چ برسه به پدر مادرم میدونی چون میدونم مشکل داره بابام ادم روانی هس تو بابامو حتی نمیتونی تصور کنی باعث میشه از خودت متنفر بشی از وجودت همه چیییییی،اما مادرم بخاطر بابام پرخاشگر شده اما میدونم دوسمون داره،خیلی وقتا گفته بخاطر شما فلانه و... اما دوسش دارم ،ادم وقتی یکیو دوس داشته باشه بدیاشو نمیبینه ،حتما مادرت تحت تاثیر یه چیزی این جوردی شدن ،مادرم چون مامانش دختراشو ادم حساب نمیکنه سعی میکنه باهامون خوب باشه ،اره ممکنه حق با توباشه ولی پدرم به تنهایی کافیه واسه...

من مامانم بدجنسه واقعا نمی‌دونم مامانت تو هم بدجنسه یا نه

مادر من حرف بازه هیچ وقت نتونستم رازهامو بهش بگم چون میدونستم درک نمیشم بعد می‌گفت تو به من نمیگی هیچی یبار گفتم چنان واکنش داد که 😅😕