2777
2789
عنوان

تبریزیا چجور ادمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 111 پست
خیلی باسلیقه وکدبانو وخوشگلن خانوماشون...مرداشون شهرستانیای تبریز بهتر از خود تبریزن در رابطه با مسئ ...

چه  عالی

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تجملات رو دوس دارنعروسی و مهمونی ها کلا طبق برنامه و پر زرق برق چند نوع شیرینی میوه نوشیدنی چند ...

دقیقا😅

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من طبق چیزایی که شنیدم نسبت به زبانشون متعصب هستن و زیاد به زبان فارسی صحبت نمیکنن و جلوی کسی که ترک نیست بازم ترکی حرف میزنن که این واقعا ازاردهندست .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

درسته منم فقط خواستم بگم اگر هم کسی رفتار بدی داشته همه رو با اون رفتار قضاوت نکنیم.متاسفانه خیلیا ر ...

درسته 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اگر به عنوان یک قومیت دیگه قصد وصلت با تبریزی هارو داری باید بگم جوری پشیمون میشی که خدا داند.ببین م ...

عه ترکیم بلد نیستم خیلی کم بلدم

خب چه عالیدر مورد پسراشون ... اینکه واقعا اهل تجملاتن ؟

تو تبریز مدتیه (خصوصا تو پارک ها)فمبوی و اینجور چیزا زیاد شده.ولی مردم خوبی دارن.

البته نباید مقایسه‌اشون کنی.هر جایی به جور مردمی داره و چیزی که زیاد روی رفتار مردم تاثیر داره آب و هواست 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اره کم میاری پیششون تو مهمونیا .

از تجملاتی بودنشون؟

من طبق چیزایی که شنیدم نسبت به زبانشون متعصب هستن و زیاد به زبان فارسی صحبت نمیکنن و جلوی کسی که ترک ...

این برای همه نیس من خودم ترکم ولی دوس دارن فارسی خرف زدن رو و بیشتر فارسی حرف میزنم بد این که زبان خودمون ترکی رو دوس دارم

ولی اره بعصیا شاید در حد ده درصد اینجوری هستن بستگی به فرهنگ شون داره

راحت بهت بگم اینایی که دارن غیر مستقیم تعریف میکنن خودشون تبریزین یا ترکن 

بسیاااااار خودخواه و خود پسندن و هیچ قومیتی رو جز خودشون قبول ندارن تصورشون اینه 80درصد ایران ترکن😄 ببین بقران اینارو تو جمعاشون دیدم کلا عقیده شون اینه زبان ترکی باید به جای فارسی زبان رسمی میشد کلا از این من من ها زیاد دارن.حالا خود دانی میتونی بشینی پای صحبت‌های خودشون یا از غریبه ها بپرسی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️