2777
2789
عنوان

تبریزیا چجور ادمایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 111 پست

خیلی باسلیقه وکدبانو وخوشگلن خانوماشون...مرداشون شهرستانیای تبریز بهتر از خود تبریزن در رابطه با مسئولیت پذیری  ومرد زندگی بودن.....پسراشونم خوشتیپ وقدبلند زیاد داره....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

یکم خودخواهن دیگ

عه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه تیپ و اخلاق توشون هست .اکثرا باکلاس , مغرور ،پولدار ،به روز و تجمل‌گرا.

چه خفن

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اونکه بله کلی میخواستم بدونم

درسته منم فقط خواستم بگم اگر هم کسی رفتار بدی داشته همه رو با اون رفتار قضاوت نکنیم.

متاسفانه خیلیا رو دیدم که رفتار بدی که باهاشون شده رو از چشم همه دیدن

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

اگر به عنوان یک قومیت دیگه قصد وصلت با تبریزی هارو داری باید بگم جوری پشیمون میشی که خدا داند.ببین من عروس تبزیزی ها هستم بقران قسم نمیگم همممه اما اکثثثثریت تو خیابون و مکان های توی شهرشون فارسی حرف میزنم جوابمو نمیدن حالا فرض کن عروسشون بشی به عنوان یک غیر ترک چی میشه 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
بد نیستن ولی به شدت تعصبی هستن تو شهرشون فارسی حرف زدم کسی جواب منو نمیداد باید با زبون خودشون بپپرس ...

درسته فارسی حرف بزنیم بعضیاشون جواب نمیدن .خیلیاشونم جواب میدن .

اونایی جواب نمیدن که فامیل فارس یا دوست و آشنای فارس ندارن و فارسی زیاد صحبت نکردن  و اعتماد به نفسشون پایینه 

بد نیستن ولی به شدت تعصبی هستن تو شهرشون فارسی حرف زدم کسی جواب منو نمیداد باید با زبون خودشون بپپرس ...

اهان

خب چه عالیدر مورد پسراشون ... اینکه واقعا اهل تجملاتن ؟

بله تجملات رو دوس دارن

عروسی و مهمونی ها کلا طبق برنامه و پر زرق برق چند نوع شیرینی میوه نوشیدنی چند نوع غذا  حتی تو عروسی رقص ها با برنامه و به ترتیب مثلا اول خواهرای داماد بعد عروس داماد بعد.... اونم با اهنگ های از میش تعیین سده و تمرین شده همه

به رسم رسوم پایبندن

پسراش مثل پسرای فارس زبان اهل ابراز علاقه نیستن

میگن ها ولی نه در حد اونا. زورشون میاد😁

برای کسی که دوسش دارن همه کار میکنن

از طرفی خانواده دوستن یعنی مادرت رو بذار کنار بخاطر من ۹۹ درصد پسراشون قبول نمیکنن

بازم هرجی خواستی بپرس

بین خانم هاشون هم چشمی زیاد .خیلی اهل تجملات هستن تو خونه خانم رئیس.زیادم با غریبه جوش نمیخورن

غریبه یعنی از قوم خودشون نباشه؟

اگر به عنوان یک قومیت دیگه قصد وصلت با تبریزی هارو داری باید بگم جوری پشیمون میشی که خدا داند.ببین م ...

چرا داری جو میدی خیلیا اینجا بچه هاشونو. فارسی یاد میدن از وقنی ونیا اومد ما با فارس فارسی حرف میزنیم با تورک تورکی....حالا اونایی که سن بالا هستن فارسی بلد نباشن دیگه چه جوری فارسی حرف بزنه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عصبی

قلدر

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

مرتب تمیز اقتصادی پرتلاش ریزبیناکثرا شیک از اون طرف‌ امامغرور و پرمدعان و نگاه از بالا به پایین دارن ...

خوباش خیلی خوب بود ولی امان از بداش❤️