2777
2789
عنوان

بالاخره مچ شوهر خیانت کارمو گرفتم

2415 بازدید | 80 پست

دوستان قبلا گفتم ی بار شک کردم به شوهرم ک با خواهرم رابطه داره صفحه چت و تاریخچه پیام و تماس هاشونو دیدم اما متن پیام نبود شوهرم منکر شد گفت میخواستم برا دوستم خواستگاری کنم ازش

گذشت بعد چند ماه ینی۲۷ اسفند باز دیدم داره ی کلیپ عاشقانه داشت میفرستاد از اینستاگرام هرچی گفتم گوشیتو بده نداد و فرار کرد رفت منو تنهام گذاشت تو خیابون 

بازم گذشت تا پنجشنبه هفته قبل خابیده بود رفتم اینستاش دیدم ی پیج داره ک فقط دوتا دخترو فالو داره ( هر دوتا پیج مال یک دختر بود) اسم اکانتشم ساحل بود ک فیک بود

من ایدی پیج فیک شوهرمو ورداشتم رو گوشی خودم نصبش کردم صفحه چت بود اما متن پیام ها نبود ی هو از خاب بیدار شد شوهرم من هیچی ب‌ رو خودم نیوردم میخواستم ازش مدرک جمع کنم همون روزم بابام خونمون بود

شوهرم پاشد ب بهانه مای بیبی بچه رفت بیرون اومدم برم رو اکانتش دیدم هم پیج فیک خودش دلیلت اکانت خورد بود هم پیج دختره هردو پاک شده بودن

وقتی اومد خونه پرو پرو گفت چرا رفتی رو اینستام

بقیش اسلاید بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی‌ جنگ حسابی راه انداختم چنان با سیلی و مشت زدمش ک کل صورت و گردن و بازوهاش کبوده

میگه این پیج برا چندین ساله پیشه و اصلا یادم نبودع همچین پیجی دارم فک کرده من دخترم گفتم گیریم برا چند سال پیشه چرا همزمان باید پیج دوتاتون باهم دیلیت بشه

چرا اون دفعه تو خیابون گوشیتو ندادی چرا با خواهرم چت کردی برا خواستگاری اما من از دوستت پرسیدم ک تو میخواستی از خاهرم خواستگاری کنی گفت نه اصلا من با کس دیگه ای در ارتباطم

خلاصه الان شوهرم ب گه خوری افتاده دست و پامو میبوسه میگه جدا نشو بابامو واسطه کرده بابامم میگه بهش ی فرصت اخرو بده 

اما من با قلبی که ازم شکسته چ کنم؟

شوهرم اعتیاد داره قبلا هم گفتم دوتا خواهر یتیم داره ک من ازشون مراقبت میکنم کل زندگیمونو با نزول ب باد داده چند طبق خونه و دوتا مغازه و ماشین و ...

الانم۳ میلیارد بدهی بالا اورده