2777
2789

که مثل یک مرد باشن ...

بی احساس ..زور گو ...ظالم ....

دقیقا تمام خصوصیات یک مرد مردها براشون اهمیتی نداره چیزی از احساس بویی ندارن گاهی از خدا گلایه میکنم همه ی احساس های لطیف رو به زن دادی و بزرگ ترینش حس مادرانه بود که ای کاش اون و حداقل به مرد میدادی تمام این حسا شده نقطه ضعف یک زن 😥همسرش خیانت میکنه به خاطر همین حس مادرانه مجبور میکنه خودش و به سازش کتک میخوره برای حس مظلومیتش و ترسش ...اخرشم مرده میفته زمین گیر میشه برا حس دلسوزی جمش میکنه ........یه خانمی هست هروز کتک میخور و فوش۳تا بچهداره انقدر زنه کتک خورد اخرش مرده افتاد کنار خونه زن بیچاره جمش میکرد همش میگم کاش این زنا این حسای مسخره رو کنار بزارن به جاش تا میتونن قوی و ظالم باشن دقیقا مثل یه مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن جدا شم از شوهرم...ازدواج دوممه اما بازم ضربه خوردم تو زندگیم.اگ جدا شم هیچ مردی تو زندگیم جای ...

خودمون باید مرد باشیم و مثل یه مرد بدون اهمیت دادن به کسی ازشون بگذریم طرف زنش قشنگه خانمه مهربونه کلا یک زنه کامله ولی بازم خیانت میبینه بعد شوهرای کچل بی دندون بوناک و پرپشممون و مثل چی میپرستیم و نگه میداریم با چنگ و دندون به نظرم نیاز به دعا نیست فقط کافیه ولش کنی بره

مردهایی هستند که دقیقا مطابق همین نظری که شما نسبت به مردها دارید رو نسبت به زنان دارند. پس اگر هم نظر شما و هم نظر اونها درست باشه هیچ انسان با محبت و نجیبی در عالم هستی وجود نداره.

به نظرم راه بهتر اینه که بد یا خوب بودن افراد رو به اختیار عملشون در بد یا خوب عمل کردن نسبت بدیم نه جنسیتشون.

دقیقا همینه من که هرروز آرزوی مرگشوهر سابقم دارم انقد که اذیتم کرد

هرگز ارزوی مرگشو نکن بگو زنده بمونه زجر بکشه زنده بمونه و زندگی بد رو لحظه لحظه تجربه کنه

هرگز ارزوی مرگشو نکن بگو زنده بمونه زجر بکشه زنده بمونه و زندگی بد رو لحظه لحظه تجربه کنه

ایشالا مرتیکه آشقال من یه دختر شاد بودم نابودم کرد حروم زاده

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

مردهایی هستند که دقیقا مطابق همین نظری که شما نسبت به مردها دارید رو نسبت به زنان دارند. پس اگر هم ن ...

نه مردهایی هستند که میخوان هر غلطی کردن زن دم نزنه کلفتی کنه و بگه چشم دخالت نکنه بهشون لحترام بزاره در صورتی که احترام نمیبینند انقدر زن رو تو قفس نگه میدارن تا زنه راه نجات پیدا میکنه میره میگن زیر سرش بلند شده هبچ وقت و هیچ زمان خودشون مقصر نمیدونن میدونی چرا چون میگن داریم نونت میدیم از بس کوته فکرن

خودمون باید مرد باشیم و مثل یه مرد بدون اهمیت دادن به کسی ازشون بگذریم طرف زنش قشنگه خانمه مهربونه ک ...

نمیره بدبختی اینه .ی بار گفتم نمیتونم باهات زندگی کنم جدا شیم اصلا گوش نکرد...دست بزن هم داره وحشیه...اگه چیزی خلاف میلش بگم.تامسک اخرم بخون لطفا درموردش گفتم

نه مردهایی هستند که میخوان هر غلطی کردن زن دم نزنه کلفتی کنه و بگه چشم دخالت نکنه بهشون لحترام بزاره ...

خوب چنین افرادی هستند و کارشون هم هیچ توجیهی نداره.

اما این ربطی به مرد بودنشون نداره. از روی جهالت و بدکرداری با اختیار خودشون این طور عمل می کنند و می تونن جور دیگری باشند.

نمیره بدبختی اینه .ی بار گفتم نمیتونم باهات زندگی کنم جدا شیم اصلا گوش نکرد...دست بزن هم داره وحشیه. ...

حتی برای جدایی هم به حای اقدام التماس میکنی به نظرم بزار برو این دفعه زدت صدو ده بگو بیاد ببرنت باور کن رفتن به بهزیستی خیلی شرف داره