2777
2789

درسی فنون جامع خیلی سبزه خوبه ایا؟؟واسه کنکور میخوام مناسبه بنظرتون؟ 

توزنده یا کرمی برا ریاضی

ولی توزنده خیلی زیادتر رتبه برتر انسانی داشت کرمی فقط تجربی ریاضی 

من ریاضی ام علوم فنون نمیدونم چی خوبه ولی خیلی سبز هایی که برا دو سال خریدم رو اصلا استفاده نکردم دوازدهم اصلا نخریدم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

توزنده یا کرمی برا ریاضیولی توزنده خیلی زیادتر رتبه برتر انسانی داشت کرمی فقط تجربی ریاضی من ریاضی ا ...

چون خیلی ساده بودن در حد کلاسی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توزنده یا کرمی برا ریاضیولی توزنده خیلی زیادتر رتبه برتر انسانی داشت کرمی فقط تجربی ریاضی من ریاضی ا ...

اها مرسیی نفس

خوب من ی کتاب خیلی سبز جامع خریدم و نمیدونم کتابه خوبه ایا یانص🥲

اها مرسیی نفسخوب من ی کتاب خیلی سبز جامع خریدم و نمیدونم کتابه خوبه ایا یانص🥲

فدات

برا ریاضی میگی اینو یا همون علوم فنون؟

خوب علوم فنون توی کنکور رو میاره 🥲و تستی هس

آره عزیزم ولی تو مثلا ریاضی فقط سوالای آسون رو پوشش میداد انگار 

یعنی سوالای سخت که هیچی بعضی وقتا سوالای متوسط هم نمیشد باهاش زد 

آره عزیزم ولی تو مثلا ریاضی فقط سوالای آسون رو پوشش میداد انگار یعنی سوالای سخت که هیچی بعضی وقتا سو ...

ولی میگم من ریاضی ام اصلا اطلاعی درباره درسای انسانی ندارم

تو امتحان کن اگه باهاش راحت بودی به پیشرفتت کمک کرد خب خیلی هم عالی