2777
2789
عنوان

دکتر حسابی ناامیدم کرد

298 بازدید | 15 پست

هفته پیش رفتم ذخیره تخمدانم نیم بود گفت شدنی نیست باز برای یک هفته بهم سینال آف و اچ ام جی داد ، گفته فردا برم اگه چیزی دید که ادامه میدیم اگه نه باید برم تخمک اهدایی بگیرم 

دعا کنید برام ، من همونم که شوهرم اصلا بچه نمی‌خواست ، حالا که خواسته دعا کنید سنگ میوفته جلو پامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه بارداری منظورت هست؟ 

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

آره منظمه ، ازمایشام خیلی خوب بود ولی ذخیرم کم

برو پیج فلورا تاجیک 

هایلاتهاش بخون میتونی با خودش مشاوره برداری راه حل داره براتون 

من دخترم برای پلی کیستیک تحت نظرش بود 

فعلا امضا ندارم

چنتا دکتر برو

بعدم پیش دکترایی برو که تجربه دارن 

من پریودم افتاد عقب رفتم پیش ی دکتر اینقدر منوووو نا امید کرد که اره تنبلی داری هزار جور قرص داد 

ازمایش های فراوان 

نمیدونم دیگ پریود نمیشی و این چرت و پرت

رفتم پیش ی دکتر با تجربه آزمایش مجدد داد

گفت هیچچچ مشکلی نداره

هیچ کدوم از دارو های اونم قبول نداشت

گفت دارو نخور پریود میشی قول میدم با تهش اورژانسی یخور 

و واقعا بدون دارو سر تایم پریود شدم

آره عزیزم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💙🫂 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻 انشالله خدا بهت یه بچه خیلی‌ خوشگل و خوب مهربون بده 

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 براتون دعا می‌کنمگلم من از خدا میخوام خودش یه ...

ممنونم عزیزم از پیام قشنگت انشالله بهترین رشته قبول میشی و هر چی بخوای همون میشه♥️