2777
2789

اونایی که متاهلید و بچه دارید اونایی که مجردید هر کسی که هستین لطفاً انقد قضاوت نکنید باور کنید سر خود آدم میاد..

مامانم انقد عممو گفت من بچه بودم از کارای عمم می‌گفت نباید فلان تصمیم و می‌گرفت یا اگه دعوا میکردیم می‌گفت به... (اسم عممو می‌گفت) به اون رفتی دیگه..

عمم الان بعد از ازدواج اولش که مامانم همش بد می‌گفت سال هاست طلاق گرفته و الان با یکی دیگه ازدواج کرده از خودش شش سال کوچیک تر و یه بچه داره دو قلو هم حامله ست و زندگیشم عالیه ولی داره دقیقاً عین ازدواج اول اون من تو موقعیتش قرار گرفتم زیاد نمیتونم توضیح بدم ولی شرایط من و طرف جوریه که ممکنه قبلش برچسب بی آبرویی از نظر بقیه باشم که البته برا من مهم نیست ولی مامانم ناراحته...

هم من تقاص قضاوت مامانمو دادم هم خودش اونطور که میخواست من نشدم..

من نمیگم عمم خیلی خوبه یا چی اتفاقاً اونم اشتباهات زیادی داشته یا از اخلاقش خوشم نمیاد فقط میگم هر کیو قضاوت کنی همون سرت میاد بلکه هم بدترش..

حالا برید قضاوت کنید، فلانی خرابه که میدونه طرف متاهله بازم باهاش ادامه میده، فلانی یه مشکلی داشت که طلاق گرفت از شوهرش ، فلانی دوست پسر داره چه غلطا عمرا بذارم بچم اینجوری بشه، فلانی نباید شوهرش بد قیافه می‌بود بهمانی ادامه تحصیل نداد از بس فکر شوهر کردن بود مطمئن باشید زمین می‌چرخه جای اون فلانیا قرار می‌گیرید ولی اون تایم دیگه دیره برای قضاوت نکردن چون تو قضاوت کردی و خدا هم تو همون مسیر میذارتت ببینه چجوری اولدرم قادرم می‌کنی 

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.