2777
2789
عنوان

فوت و فن های لاغری که کمتر کسی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 58 پست
کی مصرف بشه چای سبز؟ بعد غذا؟

من میان وعده صبحم میخوردم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

آب جوش خاله م هیچ کاری نکرده فقط روزی چند وعده آب گرم میخوره لاغر شده ب طور چشم گیر

جدی مگی؟اب جوش ولرم؟بدون رژیم وورزش؟من بخدا چاقی روانیتم کرده همه کارکردم اینوامتحان مکنم

چندماه آب جوش خوردوچندکیلولاغرشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب جوش خاله م هیچ کاری نکرده فقط روزی چند وعده آب گرم میخوره لاغر شده ب طور چشم گیر

تو چ مدت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

استفاده از بشقاب کوچکتر، غذا نخوردن جلوی تی وی یا گذاشتن موبایل روی میز غذا، شروع کردن غذا با خوردن سالاد، کنترل استرس، خوابیدن کافی، نوشیدن آب کافی به خصوص نیم ساعت قبل از تایم غذا خوردن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ناهارتون رو هرروز چندقاشق کمتر کنین.تابرسه به اندازه نصف مقدار همیشگی...اگرهوس شیرینی کردین یه دونه خرما بخورین..همینطور که تواشپزخونه اشپزی میکنین مثلا منتظرین برنج بجوشه یا سیب زمینی سرخ شه یکم راه برین ودرجا بزنین وورزش کنین..

پارسا پسرمامان😍
جدی مگی؟اب جوش ولرم؟بدون رژیم وورزش؟من بخدا چاقی روانیتم کرده همه کارکردم اینوامتحان مکنمچندماه آب ج ...

اره 

ب جای چای آب‌جوش میذاری خنک بشه یکم 

الان چند ماهه میخوره دقیق نمیدونم چند ماه

ولی زیر یک ساله ۸...۹ کیلو کم کرده

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

عالیه چای سبز انتی اکسیدان هم داره برای جلوگیری از سرطان عالیه

اره صبح ها ام تخم مرغ ابپز میخوردم نون جو میخوردم اونم خیلیی کم قندم حذف کرده بودم قشنگ اب شده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه بیشتر توضیح بدی چیکار کردی؟

هیچی یه برنامه کالری شمار نصب کردم،مانکن یا کرفس یا زیره،هرچی میخوردم میزدم توش،کالریمو حساب میکردم،مثلا فلانقدر لازم بود برای کاهش وزن،همونقدر میخوردم