الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استفاده از بشقاب کوچکتر، غذا نخوردن جلوی تی وی یا گذاشتن موبایل روی میز غذا، شروع کردن غذا با خوردن سالاد، کنترل استرس، خوابیدن کافی، نوشیدن آب کافی به خصوص نیم ساعت قبل از تایم غذا خوردن
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
ناهارتون رو هرروز چندقاشق کمتر کنین.تابرسه به اندازه نصف مقدار همیشگی...اگرهوس شیرینی کردین یه دونه خرما بخورین..همینطور که تواشپزخونه اشپزی میکنین مثلا منتظرین برنج بجوشه یا سیب زمینی سرخ شه یکم راه برین ودرجا بزنین وورزش کنین..
جدی مگی؟اب جوش ولرم؟بدون رژیم وورزش؟من بخدا چاقی روانیتم کرده همه کارکردم اینوامتحان مکنمچندماه آب ج ...
اره
ب جای چای آبجوش میذاری خنک بشه یکم
الان چند ماهه میخوره دقیق نمیدونم چند ماه
ولی زیر یک ساله ۸...۹ کیلو کم کرده
..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟
هیچی یه برنامه کالری شمار نصب کردم،مانکن یا کرفس یا زیره،هرچی میخوردم میزدم توش،کالریمو حساب میکردم،مثلا فلانقدر لازم بود برای کاهش وزن،همونقدر میخوردم