2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هردو همو درک کنید

اونا میگن سر سفره عقد خانواده ها هر کدوم 10 میلیون سکه پارسیان بدن. یه دستبند 50 تومنی پسر میندازه دستم تو عقد و یه حلقه ست میخریم و یه حلقه نشون می‌خرن واسم. به نظرت میشه با 50 میلیون نیم ست خرید؟ 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
انشاءالله که خوشبخت و سفید بخت باشی طلا توی این گرونی اصلا واقعا مهم نیس و بود ونبودش خوشبختی نمیاره ...

تو تاپیک قبلم نوشتم پسره یه حلقه نشون می‌خره و یه دستبند 50 میلیونی میده و یه حلقه ست میخریم همین. چطوره؟ 

به توان مالی و جنبه ی طرف نگاه کن ، به نظر من ظریف ترین طلارو بخر اما نقره نخر ، البته تو مردا استثن ...

پسره یه دستبند 50 میلیونی داره با اونکه نمیشه نیم ست خرید چی بخرم باهاش خوب باشه؟ 

اونا میگن سر سفره عقد خانواده ها هر کدوم 10 میلیون سکه پارسیان بدن. یه دستبند 50 تومنی پسر میندازه د ...

خیلی هم عالیه خواهر من توی گرونی طلا 8200یه نیم ست گوشواره وپلاک وزنجیر خریدن براش 75تومن 

خیلی هم عالیه خواهر من توی گرونی طلا 8200یه نیم ست گوشواره وپلاک وزنجیر خریدن براش 75تومن

همینقدر خوبه حرف درنمیارن؟ 

برو بگرد خب ، زود تصمیم نگیر ، اول بدون پسره برو بگرد ببین با 50 تومن چه چیز خوبی میشه خرید

به نظرت هست با 50 میلیون؟ یا همون دستبندو بندازه؟