2777
2789
عنوان

کاش خدا بهم نیرو میداد

89 بازدید | 16 پست

واقعا داره کم کم سختم میشه

هم سر کار میرم سه روز اول هفته هم دانشگاه میرم سه روز آخر هفته هم باشگاه میرم

نمیتونم به درس خوندن برسم

همین امروز تا ۴ سرکار بودم سریع اومدم خونه ناهار خوردم ۵ رفتم باشگاه ، الان رسیدم خونه میخوام درس بخونم ولی واقعا بدنم نمیکشه

کاش خدا یه نیرویی بهم میداد میتونستم تا ساعت ۱ و ۲ بکوب درس بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا...تنبلی تخمدان یا بخاطر کمخونی رحمه یا بخاطر عادت غذایی مثل مرغ خوردن هست که کنار بزاری درست میشه

والا بهم گفتن با ورزش و تغذیه مناسب درست میشه

واسه همین هم ورزش میکنم هم رژیم گرفتم

نه فعلا دارم چربی سوزی میکنم

خب مکمل کمک میکنه انرژی بگیری 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
والا بهم گفتن با ورزش و تغذیه مناسب درست میشهواسه همین هم ورزش میکنم هم رژیم گرفتم

نه به اینا نیست رژیم میگیری باید رژیمی باشه که کمخونی نگیری...سه شیره توت انگور خرما خوبه 

یعنی چطوری؟چی بخورم؟ چیکار کنم؟

از مربی باشگاهت بپرس مثلا ب ۱۲ و بثیه گروه ب  یا آهن و منیزیم و زینک 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷