2777
2789
به عنوان یه خواهر اصلا دوست ندارم برادرم از خانواده سطح پایین تر زن بگیره مگه اینکه ذات اون دختر چشم ...

حق داری

ما گیر همچین دختری افتادیم و زندگی برادرم پودر شد

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

کبوتر با کبوتر باز با باز من شوهرم پایین تر بوده همش سرش منت میزارم خیلی خوبه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما تفاوت فرهنگیم داشتین دیگه وگرنه خیلیا هستن کودکیشون یه چیزه بزرگ میشن بعدش کلی موفق و پولدار میشن یعنی با تلاش خودشون  

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

فقط یه چیزی

اگر سطح مالی یک نفر بالاست با فقیر ازدواج نکنه

اقا نکنید نکنید نکنید

من دیدم طرف حاشیه نشین بوده.خونشون زاغه مانند بود .ینی خونه نبود 

پسر پولدار بود.همههه چیو کشید زیرش.خونه ماشین طلا جواهر و....

عقده هاشو خالی کرد.انواع الماس ها و جواهرات

پسررو پرت کرد بیرون

عزیزم برات کلی خوشحال شدم قدمیما میگفتن بخت سنگیت تر رنگین تر یه همچین چیزی فکر کنم 😂 خودتون شاغل ...

نه عزیزم شاغل نیستم 

ممنون قشنگم 

انشاالله به حق امام رضا بهترین بخت و اقبال سر راهت قرار بگیره

الان یکی از همون اقوام که زیادی به من با حس ترحم نگاه میکردن وگاهی با حرف هاشون دل من و مادرم رو میش ...

تروخدا تاپیک بزن زندگیتو بگو با همین دوتا پست حالم خوب شد 😍😍😍

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بنظر من کلا اشتباهه این کار چون معمولا ندید پدیدن .‌ عروس خواهرم از همون اول گریه کرد برا ایفون ۱۳ شوهر خواهرم دلش سوخت براش گرفت بعد ی میلیارد پول بدی دستش سه سوته همه رو اب میکنه فقط لباس میگیره اونم اصلا معلوم نیس چی میخره .. یا مثلا هرجا میریم گوشیشو یجوری میگیره پیدا باشه ایفونه خیلی خجالت اوره .. تو جمع صدای کیبورد گوشیش بازه پیام میده تق تق تق ک قشنگ هرکیم ندیده از صداش برگرده ببینه این ایفون گرفته .. میدونی دست خودشون نیست چشم و دل سیر نیستن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
فقط یه چیزیاگر سطح مالی یک نفر بالاست با فقیر ازدواج نکنهاقا نکنید نکنید نکنیدمن دیدم طرف حاشیه نشین ...

یا خدا پرت کرد بیرون ؟؟؟؟

یعنی چه خونشون زاغه مانند بود ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ولی من خودم با اینکه وضع مالیمون متوسطه و اینا ولی اگه خیلیم عالی بود به جای اینکه به فکر پول باشم ...

بنده عرض کردم که استثنائات زیاد هست 

من هم توی خوابگاه هر دو دسته از این آدما رو دیدم هم افرادی که فقیرند هم افرادی که خیلی پول دارند 

مثلاً بعضی از پولداران رو می‌بینی چند زبان خارجی بلدن کلی ورزشکارن هیکل عالی به پوستشون رسیدن خیلی خوشگلن خونواده خیلی خوب 

و یا حتی بعضی از پولدارا را می‌بینی اینقدر نچسب هستند و شخصیت لوس بی‌مزه دارند که چندشت میشه 

دختریم دیدم از وضعیت مالی تقریباً ضعیف که خیلی خانم بوده خیلی محترم و با فرهنگ 

برعکسشم دیدم که مثلاً بی‌اجازه به وسایل دست بزنن یا وسایلتو بردارن 

هر چیزی استثنایی داره من از اولم گفتم 

و این رو هم گفتم که به قول شما اگر دختر خانومی با وضعیت مالی پایین با فرهنگ باشه هیچ مشکلی ندارم با ازدواج با یک فرد پولدار

الان یکی از همون اقوام که زیادی به من با حس ترحم نگاه میکردن وگاهی با حرف هاشون دل من و مادرم رو میش ...

چه جالب

کلید اسرار بگو

دوس دارم 😅

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ازدواج که سطح مالی متفاوتی داشته باشند هنش بدبحتیه... یکی از دوستام خودش فقیر ولی پسره پولدار اینم بگم دختره خیلی خوشگله.... ولی خوب میگه این زندگی از بیرون اطرافیانم رو کشته از درون منو... میگه من حتی نمیتونم واسه خودم یه شومیز شاده بدون گریه بخرم... همش میگه تو گدا خونه بابات از اینا نداشتی....(که خوب در اوحد فقیر نیست)... یا میگه ووقتی پیش خانوادشم منو خدمتکار وبرده خانوادش میدونه... میگه حتی نمیتونم برای بچه ام تصمیم بگیرم... میگفت کاش با یه آدم هم سطح خودم ازدواج میکردم😕

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡