2777
2789

وقتی شوهرش میزنه و خیانت میکنه هرکاری میکنه اگه شوهره پولدار باشه و مهریه زن کم باشه میتونه طلاق بگیره چقدر ازدواج ها ترسناک شده حق طلاق خیلی خوبه از شوهره گرفت ولی اون هم عیب میدونن بعضی خانواده ها میگن زن درست حسابی حق طلاق نمیگه میگیرم البته مجردم ولی یه تاپیک پر بازدید خوندم یه جوری شدم

طلاق سخته

مرد لجباز سخت ترش میکنه

خانواده متعصب هم سخت تر تر

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم خیلی سخته...دادگاه اذیت می‌کنه که زن مهریه ببخشه بره مگر اینکه وکیل بگیری کلی پول به وکیل بدی تا مهریه تو بگیره اونم چی؟؟

قسط بندی تازه باید بیفتی با مامور دنبال شوهره اگه نده یه وضعیه بخدا...

آدم یا ازدواج نکنه یا با چشم بینهایت باز ازدواج کنه

منظورم شوهرش طلاق نده و مهرش رو بده بگه طلاق نمیدم زن یعنی نمیتونه طلاق بگیره؟

چنانچه زن بتونه برای دادگاه اثبات کنه که زندگی با شوهرش براش سخته و دچار عسروحرج گردیده دادگاه بدون رضایت مرد طلاق میده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خواهر من فوق العاده مرد بدی داشت خیانت دست ب زن مشروب ...۲سال قهر بود دادگاه فقط چندماه حقوقه شوهره رو بست خونه و ماشین هم توقیف ...همین نه مهریه ای نه پولی ۱۱۴تا سکه داشت

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس اگه زن دست و حسابی حق طلاق نباید بگیره. چرا باید مرد درست و حسابی اون حق داشته باشه! هر کی این گفت در جا جواب رد بدید چون بدرد نمیخوره.. تو این دوره که خیانت زیادتر نمیشه اعتماد کرد با اینکه شکاکیت خوب نیست اما کار از محکم کاری هم ضرر نیست

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
زن ها علنا بعد ازدواج زندانی میشن پس

تا جایی که من میدونم زنا حق دارن که حقوقی مثل حق طلاق و حق تحصیل و حق کار کردن و... بگیره و این دیگه بستگی به خود زن داره که بگیره یا نگیره. برای همین که باید اطلاعات حقوقی مون افزایش بدیم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!