پایه دوم و چهارم کمی دشوار تر هست مطالب جدید و سنگین تمرین و تکرار تنها میتونه بهشون کمک بده ننویسند جا نمیفته در ذهن بچه ها
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آرههههه.من خودم دهمم یه معلم ریاضی دارم دقیقا همینه اصلاا بلد نیس درس بده فقط تکلیف و تستای جوندارررر میده ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا در حالی ک میشه گفت اصا درسشو نداده
به شدت دارم عذاب میکشم سرش
از امسال ک گذشت ولی حواستون باشه سال دیگه این نباشه بچه گناه داره
من ب خودم باشه ک بنویسه ولی حداقل سه ساعت طول میکشه برای بچه پانصد عدد به حروف بیشتر از ۱۵ صفحه از د ...
متوجه هستم عزیزم
بهشون بگین شبی صد تا با حروف و عدد بهشون مشق بگن
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آرههههه.من خودم دهمم یه معلم ریاضی دارم دقیقا همینه اصلاا بلد نیس درس بده فقط تکلیف و تستای جونداررر ...
دختر منم دهمه معلمه شیمیشون درس نمیده اصلا فقط از کتاب خیلی سبز تست میگه بزنید بدون اینکه درس داده باشه شما هم ریاضی کرمی ببینید از تلگرام بهتر از معلمه دختر منم شیمی خودش با فراهانی جلو میره