تا حدودی رعایت میکنم شیرینی رو خیلی کم کردم حتی غذا کم میخورم تو خونه بدو بدو میکنم ولی ۴ ماهه نشدم ...
خواهر منم ۶ ماه نمیشد ماها که وزنمون کمه و تنبلی داریم ارثی هست و حتی با اصلاح سبکم تا حدی بهتر میشه شیرینی جات اصلا نخور دمنوش های قاعده اور بخور مثل گزنه اویشن زعفران داچین و بابونه ولی رازیانه نخور پرولاکتینو میبره بالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا حدودی قند حذف کردم ولی واقعا سخته نمیشه کلا نخورد خیلی تنبلی تخمدان مریضی بدیه افسردگی گرفتم حال ...
خرما بخور،شکلات تلخ بیسکویت بتی بور و ساقه طلایی قندش کم
شیره انگور و ارده بخور
سخت نیست اراده کن
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
منم ۲۴ روزه پریود نشدم،آزمایشم بعد از دوازده روز تاخیر پریودم دادم منفی بود،دکتر برام آمپول پروژسترون نوشته ولی الان ۹ روزه گذشته هنوزم پریود نشدم،عقدم رابطه کامل ندارم ولی همش توهم بارداری میزنم امروز سونو دارم ببینم چی میشه
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
نمیدونم عزیزم دکتر نرفتی ؟باید ازمایش هرمون ها بدی
چرا از زمان که پریود شدم نامنظم بودم چند باری هم سونو رفتم هم آزمایش هورمون دادم دکترا قرص ضد بارداری میدن برای تنظیم پریود که میگن خوب نیست میخوام طبیعی پریود بشم از قرص متنفرم😕بدترین درد این مریضیه حال روحیم بهم ریخته از خودم متنفرم
چرا از زمان که پریود شدم نامنظم بودم چند باری هم سونو رفتم هم آزمایش هورمون دادم دکترا قرص ضد باردار ...
من هم از قرص متنفرم...و اضافه وزن دارم استرس و...زیاد دارم .همش با تاخیر و امپول پریود میشدم ..
ی دوره رفتم دکتر قرص داد خوردم مریضیم منظم شد ..
بعدم الان چهار ماه ک مریض نشدی کورتاژ میکنن اما چون دختری نمیدونم..حتما دکتر برو
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
عزیزم ورزش کن وزنتو کم کن حتی در حد یکی دو کیلوچربی و قند نخورالان هوا خوبه روزی نیم ساعت برو پارک ب ...
تو خونه بدو بدو میکنم .قند سعی میکنم کم بخورم ولی نمیشه به کل حذف کرد منم مجردم نمیتونم غذامو با خوانواده جدا کنم هر چی مامانم درست کنه باید بخورم خیلیی سخته . باز ممنونم ازتون که وقت گذاشتید 🙏
تو خونه بدو بدو میکنم .قند سعی میکنم کم بخورم ولی نمیشه به کل حذف کرد منم مجردم نمیتونم غذامو با خوا ...
خواهش میکنم
موفق باشی
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺