2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
انشاالله هر چی به صلاحته همون بشه حتما از استرس عقب انداختی اگه تنبلی نداری

مرسی عزیزم امروز نوبت سونو دارم،استرس که اصلا عیدی نه من هیچی فهمیدم نه نامزدم،به حدی استرس داشتم که خواب و خوراک نداشتم بازم آزمایش که دادم گفت منفیه آرومتر شدم ولی پریود که نمیشم میگم نکنه آزمایش نشون نداده باردار باشم ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا . نمیدونم برم پروژسترون بزنم یا صبر کنم تا خودش بیاد فکرم آزاد نمیشه تا نشم

دقیقا لعنتی آدم فکرش راحت نیست همش درگیره، والا من حالا ۹ روزه آمپول زدم نشدم که،انقدم استرس دارم چرا نمیشم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من هم از قرص متنفرم...و اضافه وزن دارم استرس و...زیاد دارم .همش با تاخیر و امپول پریود میشدم ..ی دور ...

کورتاژ برای چی؟ منم یکسال قرص خوردم قطع که کردم ۳ ماه منظم خودم پریود شدم الان ۴ ماهه باز نشدم

مرسی عزیزم امروز نوبت سونو دارم،استرس که اصلا عیدی نه من هیچی فهمیدم نه نامزدم،به حدی استرس داشتم که ...

نه عزیزم به خاطر همون استرسه که نشدی انشاءلله که نیستی اگه پروژسترون تزریق کردی تا ۱۲ روزم جا داره پریود بشی 

نه عزیزم به خاطر همون استرسه که نشدی انشاءلله که نیستی اگه پروژسترون تزریق کردی تا ۱۲ روزم جا داره پ ...

آخه ما رابطه کاملم نداریم یعنی اگه باشم از عجایبه!

مریم مقدس که نیستی عزیزم خخ 😅وقتی رابطه کامل نداشتی از همون استرسه بعدا بیا نتیجه سونوتو بگو اگه دو ...

چمیدونم والا تو این نی نی سایت آدم به همه چی شک میکنه😑😅باشه عزیزم میام نتیجشو میگم ،ممنونم از راهنماییت

چمیدونم والا تو این نی نی سایت آدم به همه چی شک میکنه😑😅باشه عزیزم میام نتیجشو میگم ،ممنونم از راهن ...

اره اینجا با باد و هوا هم میگن حامله شدیم😂🤦‍♀️خواهش از همون استرسه نگران نباش