2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست راهنماییم کنید

401 بازدید | 43 پست

خانواده شوهرم عیدا بدون دعوت شام خونه همدیگه نمیرن برای عید دیدنی 

ما چندین بار خواستیم همینطوری بریم تا این رسم مسخره برداشته شه ولی اونا بازم نیومدن 

من دوست داشتم اجبار نباشه و هر وقت آدم شرایطشو داشت در طول سال شام دعوت کنه 

خلاصه ، حالا جاری من فقط و فقط یکبار در سال دعوت میکنه اونم میگه تولد پسرمه در صورتی که تولدش سه هفته بعد از عیده ، و من حس اینو دارم میرم خونش باید دونگ شامم رو بدم ، فکر میکنه خیلی زرنگن که هزینه شامو جمع میکنه و من از این حرکت بدم میاد 

در صورتی که من خودم هم مهمونی عید رو میگرفتم هم در طول سال همینجوری یا تولدی چیزی ... 

حالا خیلی دوست دارم متوجه رفتار زشتشون کنمش 

خیلی از اینکه فکر میکنه زرنگ بازی داره درمیاره بدم میاد 

مساله شام دادنه نیست ولی اینکه انقدر وقیحانه یکبار درسال دعوت میکنه پولشو میگیره بدم میاد 

تولد دختر من سه ماه قبل عیده ، یا میتونم همه رو دعوت کنم به تمسخر منم کیک بگیرم کادوهاشونو جمع کنم 

یا اونو دعوت نکنم یا کلا بیخیال شم که خیلی سخته 

چیکار کنم به نظرتون ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شما اینطور فکر میکنی ؟

اره 

چون من واسه دخترم تولد گرفتم تازگیها خرجش خیلی زیاد شد .. نمیتونه تو ی ماه دوبار خرج کنه ک 

خب از شانس شما تولد دخترت نزدیک عید نیست و گرنه شما هم ی بار مهمونی میگرفتی

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

شما هم یکبار در سال برای تولد دعوت کن

منم میخوام اینکارو کنم والا به مادر شوهرم بر میخوره 

همینجوری اخلاق نداره 

عین مردای بد اخلاقه 

بچه من تولدش سه ماه قبل عیده 

خدا شاهده برای من این حرفا مطرح نبود و نیست ولی از اینکه کسی بخواد زرنگ بازی دربیاره خیلی بدم میاد

چجوری مشکل نداره ؟؟ طرف از رو زرنگی چون کادو بگیره تولد بچشو زودتر میگیره ، یکم فکر کن

مگه چقدر کادو میدن !!!!

یکم انصاف هم خوب چیزیه 

شاید نداره 

شاید سختشه 

این خانومم اگه سختشه تولد نگیره هر کی بخواد کادو بده بدون تولدم کادوشو میده احتیاجی ب تولد گرفتن نیست

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

😐😐😐😐

دونگ شام رو بگیره دیگه چه صیغه ای هستش؟ 

خواهشا یه کم دیدگاهتون رو تغییر بدین. 

بعدشم تولد یه روزیه که پدر و مادر و بچه باید کنار هم باشند و زیاد خوشم نمیاد هرسال مهمونی بدی که چیه؟ تولد بچه ام هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401