2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست
زیاده یه عروسکی چیزی بخر

انقدرررررر بد جنسه حتی تشکر نمیکنه بگه دستت درد نکنه 

پارسال تولد گرفت از قصد نرفتم امسال نگفت تولده یهو رفتم نشسته بودم کیک آورد ! در صورتی که بقیه آمادگیشو داشتن و به بقیه گفته بود تولده 

ترسیده بود باز نرم 

مجبور شدم دوباره پول بدم

سپاهایا وضعشون عالیه!!!!!داداش من سپاهیه و اوضاع داغونی داره 😔

اینجا ذهنیت همینه که سپاهیا وضعشون عالیه که همچینم نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نسبت به جاریت خشم داری. 

برای سلامتی خودت خوب نیست. 

بهتره پیش مشاوره بری تا ارام بشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هیچکس دلش به صافی من نییت انقدرررررررر جاریم زرنگ بازی در میاره که این ففط یکیشه من خودم پذیرایی های ...

اصلا من از حرف شما بخوام رک باشم

احساس حسودی میگیرم

احساس میکنم دلت میخواد ثابت کنی که تو ازون خیلی بهتری عزیزم واقعا میگم دلت و صاف کن بجای اینکه بگی زرنگه اصلا بهش فکر نکن هرچی دیدی خریده تو دلت بگو نوش جونش اصلا و ابدا به دارایی مردم فکر نکن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خیلی نسبت به جاریت خشم داری. برای سلامتی خودت خوب نیست. بهتره پیش مشاوره بری تا ارام بشی.

دقییییقا 

خیلی اذیتم کرده 

خدا خیرش نده 

خیلی زرنگ بازی درمیاره و پستی میکنه با اینکه دم از خدا میزنه تو ظاهر و مذهبی

انقدرررررر بد جنسه حتی تشکر نمیکنه بگه دستت درد نکنه پارسال تولد گرفت از قصد نرفتم امسال نگفت تولده ...

مجبور شدن نداره داری زور میگی نه بدون دعوت جایی میرفتی نه مجبورت کردن پول بدی کادو دادن کخ زوری نیست علکی داری شلوغش میکنی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

اصلا من از حرف شما بخوام رک باشماحساس حسودی میگیرماحساس میکنم دلت میخواد ثابت کنی که تو ازون خیلی به ...

چه حرفی میزنی 

اتفاقا من هر چی میخرم میره بدو بدو عینشو میخره 

من اصصصصصصصلا آدم حسودی نیستم خدا شاهده دلم هست 

مگه آدم باید هر سال برا بچش تولد بگیره و بقیه رو هم بگه تولد بچمه،، اصلا خیلی تولد براش مهم یه سالم ...

باز خوبه شما درک کردی ماجرا رو 

به خدا من خودم روم نمیشه هرسال تولد بگیرم 

خداشاهده پارسال نگرفتم 

ولی این رفتارش زشته 

خودن کباب شدم از دست خانواده بی عزت شون برا من که عیدی اوردن رسما مسخره بودن

خدا نکنه آدم با قوم بدجنس و نفهم وصلت کنه 

ولی باز امیدوارم شوهرت بفهمه و درک کنه 

شوهر من بعد از ۱۴ سال فهمید چطورن