2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست
مگه چقدر کادو میدن !!!!یکم انصاف هم خوب چیزیه شاید نداره شاید سختشه این خانومم اگه سختشه تولد نگیره ...

بحث این نیست ، گاهی وقتا آدم چند میلیون خرج الکی میکنه به دلش نیست ، ولی وقتی بفهمه کسی با زرنگ بازی میخاد هزار تومن ازش بکنه زور داره براش

اره چون من واسه دخترم تولد گرفتم تازگیها خرجش خیلی زیاد شد .. نمیتونه تو ی ماه دوبار خرج کنه ک خب از ...

نه اصصصصصصصلا 

خیلی زشته این رفتار 

من مهمونی رو برای جمع شادش و حس خوبش میگرفتم 

این طرز فکر احمقانست آدم مهمونی بگیره پولشو جمع کنه 

حالا کار خاصی ام نمیکنه 

خدا شاهده یه قرمه سبزی بد سکل گذاشته بود با برنج شفته وا رفته به قرآن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث این نیست ، گاهی وقتا آدم چند میلیون خرج الکی میکنه به دلش نیست ، ولی وقتی بفهمه کسی با زرنگ بازی ...

به خدا قسم همینطوره 

من خانواده خودم اصصصصلا اینطور نیستن 

مهمونیای گرمی میگیرن و همه سعی میکنن با کدبانویی و هنر و سلیقشون پذیرایی کنن 

این جاری من و برادر شوهرم عتیقه ان

بیخیال شو

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

نه اصصصصصصصلا خیلی زشته این رفتار من مهمونی رو برای جمع شادش و حس خوبش میگرفتم این طرز فکر احمقانست ...

شرمنده اینک میگی پولشو جمع کنه رو قبول ندارم .. چون من ی کیک گرفتم دو تومن... دو تومنم کادو دادن

پس پول شام و بقیه چیزا چی ...

دلتو صاف کن خواهر 

توام تولد فقط ی کیک بگیر شام نده

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

مگه چقدر کادو میدن !!!!یکم انصاف هم خوب چیزیه شاید نداره شاید سختشه این خانومم اگه سختشه تولد نگیره ...

سپاهین و وضعشون عالیه 

نحوه برخوردشون زشته 

هر سال و هر بار فکر نمیکنم یه قرمه سبزی با سبزی آماده و برنج شفته خرجی داشته باشه 

به خدا قسم همینطوره من خانواده خودم اصصصصلا اینطور نیستن مهمونیای گرمی میگیرن و همه سعی میکنن با کدب ...

عزیزم فقط کپی خودش باهاش رفتار کن ، اینجور آدما رو به روشون نیاری بعدا خودت بیشتر اذیت میشی ، اصلا بهش روراست بگو جلو همه که چرا تولدو زودتر میگیری ببین جوابش چیه

کار جاریت مشکلی نداره شما حساسی و خوب خیلی راحت میتونی نری که نه کادو بدی و نه چیز دیگه بعدم خانواده رسم مسخره ای دارن بدون دعوت جایی قدم رنجه نمیکنن منم بودم تو همچین فامیل و خانواده سرم و ببرن مهمونی نمیدم یعنی فک و فامیل فقط وقت شکم یادت میکنن پس از نظر منم کار جاریت خیلی بد نیست بین این فامیل های پرو

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

سپاهین و وضعشون عالیه نحوه برخوردشون زشته هر سال و هر بار فکر نمیکنم یه قرمه سبزی با سبزی آماده و بر ...

سپاهایا وضعشون عالیه!!!!!

داداش من سپاهیه و اوضاع داغونی داره 😔

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

شرمنده اینک میگی پولشو جمع کنه رو قبول ندارم .. چون من ی کیک گرفتم دو تومن... دو تومنم کادو دادنپس پ ...

هیچکس دلش به صافی من نییت 

انقدرررررررر جاریم زرنگ بازی در میاره که این ففط یکیشه 

من خودم پذیرایی های آنچنانی میکنم ازشون 

تماااااام پولاشو طلا میکنه 

هر سری سرویس سرویس طلا میخره 

رفتارش زشته 

نه ما نخورده ایم نه ندیده 

تو هر مهمونی خودم حداقل سه مدل غذا میزارم با دسر و ....

مگه آدم باید هر سال برا بچش تولد بگیره و بقیه رو هم بگه تولد بچمه،، اصلا خیلی تولد براش مهم یه سالم تو روز تولد بگیره نه اینکه همه رو واسه عید دیدنی دعوت کنه و بگه تولد بچمه، حالا بازم ی سال ایرادی نداره ولی نه اینکه رسمش کنه، 

هر چند بازم اگه رسم دارین حتما ی جعبه شیرینی دستتتون بگیرین ببرین موقع دعوتی‌ها، تو این دوره زمونه پول خریدش میشه همون 600 ک گفتی ..ولی بازم رفتار زشتیه ک جاریت داره 

هیچکس دلش به صافی من نییت انقدرررررررر جاریم زرنگ بازی در میاره که این ففط یکیشه من خودم پذیرایی های ...

زیاد براشون مایه نزار ک از دستشون ناراحت نشی ...