2777
2789
عنوان

دهه شصتیهها پسرا ساده پسند نبودن

401 بازدید | 37 پست

کی میگه پسرای دهه ۶۰ ساده پسند بودن به عنوان یه دهه ۶۰ اعلام میکنم جوونی مادهه ۸۰ بود والا هرچقدر پر ارایشتر طرفدار بیشتر یادتونه غزل حشمت مجری یکی مثل اپنها طرفدار داشت اصلا دختر ساده هیچ بپد و بی کلاس میدونی چزا چون مردم تازه دیده بودن  ارایشکرده  ولی الان  وقتی طرف خیلی خودنما باشه میگن  بیمار روانی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اتفاقاخیلی سختگیر تر از پسرای امروزی هستن بیشترشون اینقدر سختگیر که دوستیاشون به ازدواج ختم نمیشد بیشتر پسرای دهه شصتی هم مجرد موندن به چشمشون دخترا همه زیاد بدرد ازدواج نمیخوردن 

هنوزم دهه شصتیا مجردن

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

اره دخترای دهه ۸۰ واقعا آرایش زیاااااد و لباس های عجیب و مدل موهای عجیب

والا تا یادمه پسرا عاشقشون بودن چون ندیده بودن الان بهشون میگن روانی اون تیپها و اون همه  جلف بازی والا دوره الان خوبه هرکش هرچی میگع 

بعنوان یه دهه ۶۰ تاییدت میکنم کلا تا ارایش نداشتی و‌موهات بیرون نبود و لباسای به روز نمیپوشیدی طرفدا ...

دقیقا چون پسرا ندید بدید بودن حس با کلاس بودن داشتن الان نه من الانو قبول دارم 

بعنوان یه دهه ۶۰ تاییدت میکنم کلا تا ارایش نداشتی و‌موهات بیرون نبود و لباسای به روز نمیپوشیدی طرفدا ...

چون الان پسرای دهه ۷۰ و ۸۰ اگاه شدن دهه شصای ندید بود