2777
2789

با نگاهی به تاپیکاش میبینیم تاپیکایی که زده 

از دخترش 

از شوهرش 

از همکارا 

از زن داداشش 

از خواهر شوهرش 

از در و همسایه 

و حتی از خودش بدش میاد 

و افکار خودکشی داره 😤😤😤😬😬😬 

واقعا احساس نمیکنید مشکل دارید و باید برید روانشناس؟؟؟؟ 

روانشناس و البته روانپزشک برا کی هست پس ؟؟؟ 

اعصابم سر صبح. خورد شد با تاپیکش ، 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنده خداخودشم قبول داشت بایدبره دکتر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینم براش بفرست: ان شاالله خدا کمکش کنه

عزيزم ان شاء الله خدا برات بسازه بهترينا رو .شماره 096400 داخلي 7 هر روز هشت صبح و دوازده ظهر نوبت مشاوره رايگان ميده و شماره 1480 هم هست حتي مشاوره حقوقي هم داره  هشت صبح تا دوازده شب ساعت كاري خطش هست  يكم وايسي وصل ميشه و صحبت ميكني مال بهزيستي هم هست
هر دو خط كاملا رايگانه .منم دعا كن

مشکل اینه که آدمهای مریض نمیرن روانپزشک چون فکر میکنن سالمن

وکاری میکنن آدم های سالم مریض بشن 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

الان ازتو هم بدش میاد

مهم نیست .اما هم خودش اذیت میشه هم دیگران

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خانوما بنظرتون زنی که طلاق گرفته و از شوهر اولش یه پسر ۵ساله داره... اما ازش میپرسی میگه نه من بچه ندارم. چرا میگه بچه ندارم؟.. اخه تو شهر کوچیک که ما میدونیم بچه داره چرا دروغکی میگه ندارم.. میگه جدا شدم اما بچه ندارم🙃

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

اینم براش بفرست: ان شاالله خدا کمکش کنهعزيزم ان شاء الله خدا برات بسازه بهترينا رو .شماره 096400 داخ ...

من به ۱۴۸۰ زنگ زدم میگه مشاور خصوصی دارین کدشو وارد کنید منم ندارم بعد قطع میشه چه جوریه 

منم خیلی احتیاج دارم