2777
2789

کمه

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بدیم به نظرت؟

هرچی بجز دستبند 

قیمت مناسب مثلا تا چه حدودی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دستبنده از ایناس که تو اینستا ترند شده با موهای دختر درست میشهحالا تا ۵۰۰ ۶۰۰تومن

بنظرم این کادو واسه دوماه رابطه زوده، تراول ماگی چیزی بخر. یا ساعت ، لباسی چیزی

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

دستبنده از ایناس که تو اینستا ترند شده با موهای دختر درست میشهحالا تا ۵۰۰ ۶۰۰تومن

اخه این کادو که شما میگی با موی خودتون باشه برا روابط عمیق خوبه و یک سال به بالا 

۵۰۰/۶۰۰نمیدونم یک تومنش کن یه ویپ بخر براش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ی ماگی بخری یا ازاین زنجیر ها ک پسرا میندازن گردنشون

یچیزایی هست میخلم خودم براش درست کنم

مثلا رو کاغذ جای رژ لب باشه،ی دختر بکشم از موهای خودم برای موهاس استفاده‌ کنم،کش مو ام میخام بدم بهش

کش رو خودش هم گفت البته اینارک قبل از اینکه بفهمم تولدشه گفتم میخام درست کنم

.