2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهربانوجانتولد گل پسرت رو تبریک میگم انشالله زیر سایه مامان و بابای محترمش قد بکشه و دامادش کنی ...

اون تولد داداشم فقط گفت تولدش مبارک باشه عزیزم بنظرت منم باید اینو بگم یا ایننطوری فکر کنم شاید نمیدونسه چطور تبریک بگه و من خوب تبریک بگم؟

اون تولد داداشم فقط گفت تولدش مبارک باشه عزیزم بنظرت منم باید اینو بگم یا ایننطوری فکر کنم شاید نمید ...

اینطوری که شما ازش تعریف کردی فکر کردم الان طرف خیلی اهل کتاب و لفڟ قلمیه  ایشون که خیلی عامیانه گفته شما هم زیاد سخت نگیر بگو تولد پسرکوچولوت مبارک باشه انشالله خدا برات حفڟش کنه

اینطوری که شما ازش تعریف کردی فکر کردم الان طرف خیلی اهل کتاب و لفڟ قلمیه ایشون که خیلی عامیانه گفت ...

نه عزیزم من از اون تعریف نکردم😂من خودمو واسش میگیرم دلم خواسته همیشه ی پله بالاتر از اون رفتارکنم

نه عزیزم من از اون تعریف نکردم😂من خودمو واسش میگیرم دلم خواسته همیشه ی پله بالاتر از اون رفتارکنم

اگه میخوای خیلی باکلاس بگی همون مهربانوجان که برات فرستادم رو بگو اگه میخوای کلاسش کمتر باشه پیام دومم رو بهش بگو تضمینی