خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 عنوان چندتا قاره داریم 😐 324 بازدید | 27 پست ؟؟؟؟ بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠 1404/01/17 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 ۵تا اسمشون؟ بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 ۷ تا .سطح سوادتون واقعا :/ اسمشون؟ بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 ۳ تا؟🥲پس بقیه قاره ها چی؟اونا نخودی هستن😂 میشه اگه بلدی بگی؟ بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
فرح۰بانو عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1348 اسیا امریکا افریقا اروپا اقیانوسیه قطب شمال و جنوب قبلا نبود الان شاید باشه
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13254 ۷ تا .سطح سوادتون واقعا :/ قاره آمریکا دو تا حساب میشه؟ شمالی و جنوبی؟ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
نیکی_1603 عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 5308 اسمشون؟ آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، قطب جنوب و اروپا و اقیانوسیه
بیسکوئیت_شکلاتی عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 2417 آفریقاآسیااروپاآمریکای شمالیآمریکای جنوبیاسترالیاجنوبگان ام فک کنم باشه
نیکی_1603 عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 5308 آفریقاآسیااروپاآمریکای شمالیآمریکای جنوبیاسترالیاجنوبگان ام فک کنم باشه فطب جنوبه جونوبگان
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13254 آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، قطب جنوب و اروپا و اقیانوسیه استرالیا چطور😮 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13254 آفریقاآسیااروپاآمریکای شمالیآمریکای جنوبیاسترالیاجنوبگان ام فک کنم باشه اقیانوسیه هم هست🤔 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸