2777
2789

ارهه خیلی عالی بود

کلا برای همه جای صورتم خیلی خوب بود همیشه میزنم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه خیلی عالی بودکلا برای همه جای صورتم خیلی خوب بود همیشه میزنم

آماده میخرید یاباید تهیه کرد توخونه 

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

چقدر طول کشید نتیجه بگیری

هردفعه که میزنم وقتی خشک شه بکنم همه جوش سرسیاها از بین میره

تا دوباره چند هفته بعد که دوباره بزنم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

چرا میخوای بری ماسکی بگیری که بدلش زیاده بجاش سفیده تخم مرغ رو لایه لایه با دستمال بزن رو دماغت بار اول همه از بین میرن

اوضاع را بکام خواهد کرد                                                        خداوندی که برای لبخند گلی آسمان را می گریاند 

هردفعه که میزنم وقتی خشک شه بکنم همه جوش سرسیاها از بین میرهتا دوباره چند هفته بعد که دوباره بزنم

طرز استفادش رو بسته اش نوشته؟

چجوری بفهمم فیکه یا اصل؟

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم