2777
2789
طرز استفادش رو بسته اش نوشته؟چجوری بفهمم فیکه یا اصل؟

نمیدونم نوشته یا نه، قبلش یا برو حموم یا صورتت رو بخور بده

بعد صورتت رو خشک کن هرجای صورت که میخوای پاکسازی بشه با انگشت از ماسک بزن روش، درحد یه لایه که کلفت نباشه و پوستت پیدا نباشه

وقتی هم کاملا خشک شد راحت کنده میشه یکم درد داره کندنش ولی حسابی صورتت رو تمیز میکنه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

نمیدونم نوشته یا نه، قبلش یا برو حموم یا صورتت رو بخور بدهبعد صورتت رو خشک کن هرجای صورت که میخوای پ ...

خیلی ازتون ممنونم

غیر از جوش سرسیاه کارایی دیگه هم داره؟ چون گفتید برای کل صورت استفاده کردید میپرسم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ازتون ممنونمغیر از جوش سرسیاه کارایی دیگه هم داره؟ چون گفتید برای کل صورت استفاده کردید میپرسم

خواهش میکنم

بله من همیشه قبل مهمونی میزنم پوستم رو سفید میکنه 😁

جوش هایی که خیلی ریز هست یا خشک شده رو میکنه

موهای صورت هم میکنه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

خواهش میکنمبله من همیشه قبل مهمونی میزنم پوستم رو سفید میکنه 😁جوش هایی که خیلی ریز هست یا خشک شده ر ...

ممنونم از توضیحاتت

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
ممنونم از توضیحاتتببخشید زیاد سوال پرسیدم

خواهش میکنم عزیزم بازم سوالی داشتی بپرس💚

چرا میخوای بری ماسکی بگیری که بدلش زیاده بجاش سفیده تخم مرغ رو لایه لایه با دستمال بزن رو دماغت بار ...

عزیزم چطوری باید استفاده کنیم یعنی سفیده تخم مرغ خالی بکشیم روی جوش ها

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

هردفعه که میزنم وقتی خشک شه بکنم همه جوش سرسیاها از بین میرهتا دوباره چند هفته بعد که دوباره بزنم

ببین منم میزنم وقتی میکنم میبینم بینیم سفیده و خبری از نقاط سر سیاه نیست ، ولی ۱۰ دقیقه بعدش تو آیینه میبینم ، دوباره نقاط سر سیاه بینیم میبینم 

به نظرت چرا ‌؟ و اینکه تو چطوری ماسکتو درست میکنی و میزنی نتیجه میبینی ؟ لطفا بگو ببینم من اشتباه نکردم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗