2777
2789
عنوان

هزینه ی تله کابین نمک ابرود

442 بازدید | 16 پست

سلام

ما میخوایم یکی دو روزه بریم نمک ابرود و داریم برنامه ریزی میکنیم،،هرچی زنگ میزنم خودشون جواب نمیدن

کسی هزینه ی تله کابین و زیپ لاین و پل معلق و ایناشو میدونه؟

لایکم کنید لطفا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال نفری ۳۶۰بود تلکابین پل معلق و زیپ لاینشم چرت بود.برو رامسر

260بود

امسال 330فک کنم

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

زیادنیست شهریور ۳۷۰یا۴۰۰بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما ۳۶۰دادیم خرداد

چه خوب 

من ده سال پیش تله کابین رامسر رفتم حرف نداشت 

نمیدونم نمک آبرود هم به همون قشنگیه یا نه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴