2777
2789
عنوان

رفیق پسر یا دختر

1673 بازدید | 127 پست

نمیدونم چرا این اقایون و خانومای ایرانی انقد نسبت به جنسیت افراد گارد دارن

اصلا تفکرات خیلی عجیبی دارن وقتی میفهمن ادما میتونن با جنس مخالف خودشونم رفاقت کنن جوری عصبی میشن و بهشون فشار وارد میشه انگار عهد قجره !

بخشیشم از تربیت غلطه احساس میکنم ، از بچگی این موضوع که انسانیتو به دور از جنسیت ببینن اموزش داده نشده بازتابشم شده این رواج فرهنگ غلط که همه بهم دید جنسی دارن و نمیشه راحت تو اجتماع قرار گرفت

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفاقتی ندیدم بین دو جنس مخالف که تا همیشه رفاقت بمونه. حق دارن گارد داشته باشن کم از این روشنفکربازیا لطمه نخورده جامعه.  بعدن ما مسلمونیم دین به ما این اجازه رو نداده چون خدایی که ما رو آفریده صلاحمون رو میدونه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نمیتونن حقیقتا. اسلام هم این رو گفته .. زنانی که دوستِ پسر دارند به همسری نگیرید..

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

آستین بزن بالا چند تا دوست خانم معمولی واسه شوهرت پیدا کن بعد چند وقت دیگه کاری به دوست های پسر معمولیت نداره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

چون عزیزم باید از کودکی بینتون مرز ها وجود نداشت وقتی جدا بوده باشید الان توی بزرگسالی نمیتونید در کنار هم‌دوست بمونید و حس پیدا نکنید بعدشم بنظرم بهترین فرهنگ کشورمونه ، همینجوری شم انقدر دارن خیانت میکنن اونجوری که هرگندی میخواستن میزدن بعدشم میگفتن نهههه اون فقط دوستمه

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪