2777
2789
عنوان

رفیق پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 127 پست
واقعا به قدری بد صحبت میکنی که اصلا دلم نمیخواد باهات بحث کنم !! بهت میگم حرفم طبق منابع رواشناسی هس ...

منابع روانشناسی تفکرات شما پسنده؟😂

اون چیزایی که برا مصاحبه حفظ کردی تاثیر گذاشته روت

منم تمایل ندارم با ادمی مثل تو بحث کنم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

منابع روانشناسی تفکرات شما پسنده؟😂اون چیزایی که برا مصاحبه حفظ کردی تاثیر گذاشته روتمنم تمایل ندارم ...

عزیزم میتونم بهت اسم کتاب بگم چی داری میگی 

خدانگهدار

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم نمیتونه هیچ وقت با جنس مخالفش دوست معمولی باشه !

میتونه،اگه انقدر به صورت احساسی و جنسی به قضایا نگاه نکنید‌،و همچنین تاکید می‌کنم هیچکس(هیچکس منظورم همه هست*)هیچکسی ادراک اینک نداره که بر روابط دیگران تصمیم گیری کنه مگر خود فرد‌‌.

میتونه،اگه انقدر به صورت احساسی و جنسی به قضایا نگاه نکنید‌،و همچنین تاکید می‌کنم هیچکس(هیچکس منظورم ...

تاپیک برای چند روز قبل هست که الان ریپلای کردین ولی خب پاسخ میدم 

بحث اصلا دینی نیست ! اصلا من کاری به دین و نظرش ندارم بحث علمی هست اینکه دیدگاه علم روانشناسی راجب این موضوع چیه ، خلقت یک مرد به چه شکل هست خلقت یک زن به چه شکل هست و ...

روانکاو بزرگ فروید با چندین تحقیق میگه بین یک زن و مرد عناصر ناخود آگاه جنسی و عاطفی وجود داره دقت کن میگه نا خود آگاه ! یعنی هر چه قدرم تو بخوای این اتفاق نیوفته خلقت تو انگار این اجازه رو نمیده

مبحث بعدی اینه که راجب این موضوع شرطی سازی اجتماعی شکل گرفته یعنی فرد از همون جوانیش یاد میگیره که به روابطش با جنس مخالف از دید عاشقانه نگاه کنه و اون حس عشق و دوست داشتن و جذابیت رو در جنس مخالفش میبینه از سن بلوغ و نوجوانی. بعد چطور میتونه با جنس مخالفش دوستی ساده داشته باشه با این حساب وقتی هم خلقتش هم اجتماع هر دو از اول چیز دیگری بهش آموزش دادن؟!

من نمیدونم شما چند سالته ، چقدر مطالعه داشتی یا متاهلی یا مجرد ... ولی من حرفم این نیست که دوستی با پسر ها بده خودم ازدواج غیر سنتی داشتم که به نظرم این موضوع عالیه ، ولی این که دوستی عادی بین دختر و پسر ممکنه رو توضیح دادم نه عقل آدم نه خلقت و نه علم نمیتونن قبولش کنن

تاپیک برای چند روز قبل هست که الان ریپلای کردین ولی خب پاسخ میدم بحث اصلا دینی نیست ! اصلا من کاری ب ...

برای اینکه اطلاعات غلط ندم و شبه روشنفکر بازی درنیارم،کارو راحت تر کردم و از چت جی پی تی پرسیدم

استدلال این فرد بر پایه چند محور اصلی استوار است:

1. **تفاوت‌های ناخودآگاه جنسی و عاطفی بین زن و مرد (نظریه فروید):** این دیدگاه بیان می‌کند که ناخودآگاه انسان‌ها، به خصوص در زمینه جنسیت، تفاوت‌هایی دارد که باعث می‌شود روابط بین زن و مرد به سمت جاذبه و روابط عاطفی سوق پیدا کند.

2. **شرطی‌سازی اجتماعی:** این استدلال بیان می‌کند که جامعه از کودکی به افراد آموزش می‌دهد که به جنس مخالف به عنوان یک شریک عاطفی یا جنسی بالقوه نگاه کنند و این آموزش باعث می‌شود دوستی ساده بین دختر و پسر دشوار شود.

3. **خلقت متفاوت زن و مرد:** این استدلال به این باور اشاره دارد که خلقت یا طبیعت زن و مرد به گونه‌ای است که روابط بین آن‌ها را به سمت اهداف خاصی (مانند تولید مثل یا روابط عاطفی) هدایت می‌کند و دوستی ساده را غیرطبیعی می‌سازد.

در پاسخ به این استدلال، می‌توان نکات زیر را مطرح کرد که هم جنبه روان‌شناسی و هم جنبه علمی دارند:

**1. نقد نظریه فروید:**

* **انتقادات به فروید:** نظریات فروید، با وجود اهمیت تاریخی، با انتقادات زیادی روبرو شده‌اند. بسیاری از روانشناسان معاصر، نظریات فروید را فاقد پشتوانه تجربی کافی می‌دانند و بر این باورند که بسیاری از مفاهیم او (مانند ناخودآگاه جنسی) قابل اثبات علمی نیستند.

* **رویکردهای مدرن:** روان‌شناسی مدرن بر این باور است که رفتار انسان بسیار پیچیده‌تر از آن است که صرفاً بر اساس غرایز ناخودآگاه توضیح داده شود. عوامل فرهنگی، اجتماعی، شناختی و فردی نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری روابط انسانی دارند.

**2. شرطی‌سازی اجتماعی و نقش فرهنگ:**

* **اهمیت فرهنگ:** شرطی‌سازی اجتماعی نقش مهمی در شکل‌گیری نگرش‌ها و باورهای ما دارد، اما این به معنای تعیین‌کننده بودن آن نیست. فرهنگ‌ها متفاوت هستند و در برخی از جوامع، دوستی بین دختر و پسر بسیار عادی و پذیرفته شده است.

* **آگاهی و انتخاب:** انسان‌ها صرفاً گیرنده‌های منفعل پیام‌های اجتماعی نیستند. آن‌ها می‌توانند آگاهانه در برابر باورها و انتظارات جامعه مقاومت کنند و روابط خود را بر اساس ارزش‌ها و انتخاب‌های شخصی خود شکل دهند.

* **تغییرپذیری:** شرطی‌سازی اجتماعی می‌تواند تغییر کند. با آموزش، گفتگو و افزایش آگاهی، می‌توان نگرش‌های کلیشه‌ای و محدودکننده را به چالش کشید و به افراد کمک کرد تا روابط سالم و متنوعی را تجربه کنند.

**3. تفاوت‌های جنسیتی و دوستی:**

* **تنوع فردی:** علم نشان داده است که تفاوت‌های بیولوژیکی بین زن و مرد وجود دارد، اما این تفاوت‌ها به معنای وجود یک "خلقت متفاوت" نیست که روابط آن‌ها را به طور جبری تعیین کند. تنوع فردی بسیار بیشتر از تفاوت‌های کلیشه‌ای جنسیتی است.

* **نقش هورمون‌ها:** درست است که هورمون‌ها (مانند تستوسترون و استروژن) بر رفتار و احساسات افراد تأثیر می‌گذارند، اما این تأثیرات قطعی و همگانی نیستند. بسیاری از افراد می‌توانند روابط دوستانه و غیرجنسی با جنس مخالف داشته باشند، بدون اینکه تحت تأثیر غرایز یا هورمون‌ها قرار بگیرند.

* **هدف از دوستی:** دوستی می‌تواند اهداف مختلفی داشته باشد، از جمله حمایت عاطفی، همراهی، سرگرمی، تبادل نظر و یادگیری. این اهداف می‌توانند برای هر دو جنس یکسان باشند و نیازی به وجود جاذبه جنسی یا عاطفی ندارند.

**4. تحقیقات علمی:**

* **مطالعات موردی:** تحقیقات زیادی نشان داده است که دوستی بین دختر و پسر می‌تواند موفقیت‌آمیز و رضایت‌بخش باشد. این مطالعات نشان می‌دهند که عواملی مانند احترام متقابل، اعتماد، صداقت، مرزبندی و ارتباط سالم، کلید موفقیت این نوع دوستی‌ها هستند.

* **دیدگاه روانشناسی اجتماعی:** روانشناسی اجتماعی بر این باور است که روابط انسانی تحت تأثیر عوامل متعددی قرار می‌گیرند و جنسیت تنها یکی از این عوامل است.

**نتیجه‌گیری:**

با توجه به نکات فوق، می‌توان گفت که دیدگاه این فرد در مورد عدم امکان دوستی بین دختر و پسر، مبتنی بر نظریات قدیمی و کلیشه‌های جنسیتی است که با یافته‌های علمی و روان‌شناسی مدرن همخوانی ندارد. دوستی بین دختر و پسر می‌تواند یک رابطه سالم، مفید و رضایت‌بخش باشد، به شرطی که بر اساس احترام متقابل، اعتماد و صداقت بنا شده باشد و افراد بتوانند مرزهای مشخصی را در رابطه خود تعیین کنند. همچنین، توجه به تفاوت‌های فرهنگی و اجتماعی و آگاهی از نقش شرطی‌سازی اجتماعی در شکل‌گیری نگرش‌ها و باورها، می‌تواند به درک بهتر این موضوع کمک کند.

اینم جوابش

برای اینکه اطلاعات غلط ندم و شبه روشنفکر بازی درنیارم،کارو راحت تر کردم و از چت جی پی تی پرسیدماستدل ...

عزیزم از هوش مصنوعی میپرسی؟😐 من فکر کردم میخوایم بحث کنیم و با تجربیات و دانسته های هم دیگه به نتیجه برسیم ، هوش مصنوعی رو که خودمم دارم😐😂💔

عزیزم از هوش مصنوعی میپرسی؟😐 من فکر کردم میخوایم بحث کنیم و با تجربیات و دانسته های هم دیگه به نتیج ...

آره ولی هوش مصنوعی تمامی داده های داخل اینترنت و pdf انواع کتاب رو جمع آوری میکنه و به راحتی به ما میده،پس اگه بحث میکردیم آخرشم یکیمون فحاشی میکردیم و هیچ منبعی نداشتیم پس هوش مصنوعی بهترین راه بود.