2777
2789
عنوان

رفیق پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 127 پست
نمیتونن حقیقتا. اسلام هم این رو گفته .. زنانی که دوستِ پسر دارند به همسری نگیرید..

نیس همچیش درسته

به زن عین یه جنس و کالا نگا کرده

که ارزش و دیش اندازه بخشی از بدن یه مرده

ازش هزارتا حقو گرفته

داده به مرد

همچیش درسته اخه😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دوست معمولی میشه ولی رفیق نهاون دوست معمولی درجه صمیمیتش خیلی کمتر از رفیق😂و البته در صورتی که هر د ...

همون دوست معمولی هم نمیشه به خدا 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه دوست پسر دارم نه دوست دختر ولی اگه قرارها باشه روزی رفاقتی داشته باشم دوست دارم با پسرا رفیق ب ...

چند درصدشون؟؟۲درصد؟😂

بقیه مرام معرفت ندارن شکارچی صبورن عزیزم

........

با معرفتن چون منتظر فرصتن

دقیقا ، اینا نمیدونن چون طرفشون دختره اینجوری براشون له له میزنن وگرنه خوده پسرا از رفاقتاشون راضی نیستن هر روزم داره کلیپاشون درمیاد 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

نیس همچیش درستهبه زن عین یه جنس و کالا نگا کردهکه ارزش و دیش اندازه بخشی از بدن یه مردهازش هزارتا حق ...

میگید به زن مثل کالا نگاه کرده ولی اگر نگاه کنید الان بین کسانی که جدید هستن زن مثل کالاست و با اندامش و سینه و ممش سنجیده میشه .‌‌... 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

استیو هاروی جامعه شناس معروف و موفق( نوسینده هنرپیشه و...) آمریکایی 

حتی ایشونم ارتباط دوستی جنسهای مخالف رو رد میکنه 

تاتوباشی دیگه نگی فقط ایرانی فقط مسلمان فقط ال بل

دقیقا و این رفتاردو طرفس متاسفانه من رفیق پسر دارم ۹ ساله به دور از هیچ احساسی باهم رفاقت داریم فوق ...

منم دقیقا

دوستام همه حرمت و چهارچوب حالیشونه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چند درصدشون؟؟۲درصد؟😂بقیه مرام معرفت ندارن شکارچی صبورن عزیزم

هرچی باشه بازم از دخترا بهترن 

بخدا ترجیح میدادم تو مدرسه پسرونه درس بخونم ولی با دختر جماعت هم کلاس نشم