2777
2789
عنوان

جواب ازمایش

44 بازدید | 8 پست

اب ریزش بینی باعت نشون دادن عفونت میشه؟

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلظت خونت بالاس

دخترم کم خونی خیلی شدید داشت در حدی که میخواستن بهش خون وصل کنن یکسالش که بود بعد پنج سی سی اهن دکتر گفت بهش بدم روزانه

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
اره اگه انتی بیوتیک اگ مصرف کردی اره

نه دارو ندادم 

یه سرماخوردگی ساده جواب آزمایش رو عوض میکنه نگران نباش سالمه

دقیق یامه صبح ازمایس بچم ابریزش داشت هی گفتمم الان وقت مریضی بود اما شدید نبود در حد ابریزش بود