2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

703 بازدید | 50 پست

شما از شغلتون راضی هستین؟چطور بین شغل و کارای شخصیتون تعادل ایجاد میکنید

خصوصا مامانا

من امروز وااااااقعا خسته شدم خیلی شلوغ بود

مدتی هست اومدم مرکز اوتیسم دلم میخواست گریه کنم

خیلی خیلی کار با بچه ها سخته

مشکل مالی دارم مجبورم دوجا کار کنم فعلا

چیکار کنم روانم آسیب نبینه

خیلی خیلی خسته شدم 

خداقوت من همین یه شیفتو به خدا میرسم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم مشکل مالی داشتم 

هم مشکل بی اعتمادی شوهرم 

تو خونه کاردستی درست میکنم 

شکسته بندی میکنم خدارو شکر درآمدم خیلی خوبه حداقل یک باری از رو دوش شوهرم برداشتم و بهم افتخار می‌کنه 

از کارت لذت ببر،حس خوب داشته باش که داری به بچه های بی پناه کمک میکنی،برای سرکارت خوراکی هایی که دوست داری از قبل بذار تو کیفت که انگیزه داشته باشی،من اینکارمیکنم،اصلا صبا به خاطر کیک و قهوه میام سرکار

روزایی که شیفت سنگین دارم 70درصد تایمم رو به کار اختصاص میدم 

و همون روز رو به استراحت میگذرونم 

کار دیگه سخته برام 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم خدا قوت بده بهت

همین که دوتا کارو باهم هندل میکنی ده هیچ از بقیه جلوتری

این خسته شدنا و غر زدنا هم طبیعیه

پیشنهاد من اینه که بعد از کارت مستقیم بریم باشگاه

شاید فکر کنی خسته ای ولی انرژی ای که از ورزش میگیری تورو سرحال نگه میداره

دقیقا کاری که من انجام میدم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
از کارت لذت ببر،حس خوب داشته باش که داری به بچه های بی پناه کمک میکنی،برای سرکارت خوراکی هایی که دوس ...

بچه ها خیلی سختن

بچه های عادی نیستن یه وقتایی میخوام گریه کنم

امروز با خودم فکر کردم که دیگه نرم هی میخوام پیام بدم رئیس بگم نمیام هی بیخیال میشم

روزایی که شیفت سنگین دارم 70درصد تایمم رو به کار اختصاص میدم و همون روز رو به استراحت میگذرونم کار د ...

من هر روز شیفتام سنگین

بعدشم که میرسم خونه باید مطالعه داشته باشم و رسیدگی به بچه های خودم

عزیزم خدا قوت بده بهتهمین که دوتا کارو باهم هندل میکنی ده هیچ از بقیه جلوتریاین خسته شدنا و غر زدنا ...

بچه های اوتیسم و ADHD انرژی روحی و جسمی زیادی می گیره مادراشون هم توقع بالا دارن

من هم مشکل مالی داشتم هم مشکل بی اعتمادی شوهرم تو خونه کاردستی درست میکنم شکسته بندی میکنم خدارو شکر ...

اون به تو بی اعتماده؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

هیچ راهی برای ایجاد کردن تعادل وجود نداره ده ساله ازدواج کردم و شاغلم و ده ساله که خستم، گاهی شوهرم شوخی میکنه میگه یه زن دیگه بگیرم بیاد خونه کمک دستت فقط میخندم اما نمیدونه زیادم بی میل نیستم به این کارش🤣🤣🤣