2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 50 پست
مهم ترین چیز داروی به موقع استبعضی خانواده ها میگن ضرر داره و دارو نمیدن الکی به معلم میگن دارو دادی ...

همین کار را میکنم تایم کمی جوابه

ارتباط چشمی هم که طبیعتا ندارن حالا آموزش رنگ و... خیلی سخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با بدسنی هم کار می‌کنی خیلی سن پراز هیجان و رفتار غلط

بله

فکر کن پارسال من ۲۳ سالم بود دانش آموز ۱۸ ساله داشتم

خیلی هم چالش هست، و اینکه متاسفانه بچه ها بی انضباط شدن نسبت به قبل

من پارسال خیلی خوب و مهربون و رفیق بودم با دانش آموزام ولی جنبه نداشتن و مدام تو روم وایمیستادن و امتحان لغو میکردن و حتی یک کلاس رفت زیرآبم زد، دیگه اومدم یه مدرسه دیگه و امسال سختگیریم بیشتر شده و کمتر بگو بخند میکنم با دانش آموز

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بلهفکر کن پارسال من ۲۳ سالم بود دانش آموز ۱۸ ساله داشتمخیلی هم چالش هست، و اینکه متاسفانه بچه ها بی ...

فایده ندارد رفاقت تو این دوره با دانش آموز الان خیلی از قبل کمتر رعایت میکنن

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اون به تو بی اعتماده؟

کلا بد دله عزیزم دکتر هم بردیم فوبیای ترس از دست دادن منو داره وقتی مریضم یا باهاش قهرم هیچی نمیخوره هیچ جا نمیره اصلا نمیخنده بد دله اصلا بهم شک نداره احساس می‌کنه من برم رفتم دیگه

درامد خوبی هم داره کار در منزل؟اینجوری عالیه

آره خدا رو شکر درآمدم عالیه 

من هفته ای یک ملیون شکسته بندی میکنم 

ماهی پنج ملیون کاردستی درست میکنم گلم که یک تومن لوازم میشه 

چه خوبپربرکت ان شاءاللهاصلا نشنیده بودم شکسته بندی

قربونت مرسی 

خیلی جا نیفتاده برای مردم ولی برای استخوان در رفته جا میندازیم خوب میشه که دکترا میگن عمل میخواد من خودم چندین نفر و خوب کردم خدارو شکر راضی بودن الحندلله