2777
2789
عنوان

به همه سلام کرد به جز من💔

504 بازدید | 34 پست

تقریبا دوستم بود (البته صمیمی نیستیم)

تو مسجد محله با دوتا خانم کنار هم ایستاده بودیم

از درب مسجد وارد شد به اون دوتا سلام کرد و خیلی احوال مرسی گرمیم کردو شوخی و.... اما به من سلام نکرد حتی اومد کنارم ولی نادیده گرفت .البته من خودم بهش سلام کردم ولی خیلی ناراحت شدم 

قبلا هم که تو مسجد نذری پخش میکرد به همه میداد الا اون ردیفی که من ومامانم نشسته بودیم 😐حتی مامانم میگفت چرا دوستت اینجوری میکنه..

نه بدی کردم بهش نه چیزی فقط احترام گذاشتم تا الان همش.تقصیر خودمه بعضیا بی ظرفیتن نباید بهشون رو بدی

از این به بعد حتی اگه باهاش چشم تو چشمم بشم سلام نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوله ولش کن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

امیدوارم ب قولیکه به خودت دادی عمل کنی

عمل نکردی هررفتاری کنه حقته خدایی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ول کن باباجدیدا نمیدونم چرا اینجوری شدن بعضیا مثل خودش رفتار کن

واقعا منم نمیفهمم چرا اینجوری میکنه 

کمبود داره لابد 

شایدم چون شوهر کرده و من مجردم فکر میکنه قله قاف و فتح کرده😐

حالا شوهرشم همچین کیس خاصی نیست

میدونی خل نیسبی ظرفیت و بی شعوره

فرقی نداره آدم بی‌شعور و خول و بی ادب همشون تو یک دسته قرار دارن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

امیدوارم ب قولیکه به خودت دادی عمل کنیعمل نکردی هررفتاری کنه حقته خدایی

همینطوری رفتارمیکنم دیگه نه به خودش نه مادرش سلام نمیکنم و نقطه ضعفش رو هم میدونم از این به بعد خوب میچزونمش

واقعا منم نمیفهمم چرا اینجوری میکنه کمبود داره لابد شایدم چون شوهر کرده و من مجردم فکر میکنه قله قاف ...

اره حالا باز سر ازدواج کردن زیاد شنیدم اینطوری کنن

بعضیا بی دلیل یهو دیگه نگاهتم نمیکنن اونا خیلی عجیبن

入学試験を待っています

بهت حسادت میکنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

تجربه بهم ثابت کرده با هر کسی باید مثل خودش رفتار کنی بعضیا خیلی خودپرستن دوست شما هم از این دسته آدماییه که هر چی تحویلش بگیری هر چی احترام بزاری فکر میکنه چه 🫏 بزرگیه 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰