2777
2789
عنوان

به همه سلام کرد به جز من💔

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش داری؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اره حالا باز سر ازدواج کردن زیاد شنیدم اینطوری کننبعضیا بی دلیل یهو دیگه نگاهتم نمیکنن اونا خیلی عجی ...

آره بخدا حالا شوهراشونم زیاد چیز خاصی نیستن 

فقط این موقعیت خانواده اش اصلا خوب نبود یه پسر که خانواده خوبی داره باهاش ازدواج کرد 

البته شغل پسره کاملا معمولیه

آره چطور مگه؟

مجرده؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تجربه بهم ثابت کرده با هر کسی باید مثل خودش رفتار کنی بعضیا خیلی خودپرستن دوست شما هم از این دسته آد ...

آفرین 

گل گفتی بخدا 

انقدر این آدما کمبود دارن و بی جنبه ان تا یه نفر زیاد احترام میذاره خودشونو میگیرن

مجرده؟

آره این دختره ام تا زمانی که مجرد بود فک کنم رو داداشم کراش زده بود انقدددر منو تحویل میگرفت که خدامیدونه 

بعدها که ازدواج کرد کشید کنار خودشو 

و چون خانواده شوهرش از خودش بالاترن فک میکنه چه کار شاخی کرده 

در صورتی که شوهرش یه شغل خیلی معمولی داره

آفرین گل گفتی بخدا انقدر این آدما کمبود دارن و بی جنبه ان تا یه نفر زیاد احترام میذاره خودشونو میگیر ...

فدات شم ❤️ توام دیدیش کلا ندید بگیرش 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

آره این دختره ام تا زمانی که مجرد بود فک کنم رو داداشم کراش زده بود انقدددر منو تحویل میگرفت که خدام ...

چون یکی تو مسجد بود، همسایه مون دختره رو خیلی تحویل می‌گرفت واسه پسرش میخواستش

دختره ک ازدواج کرد

همسایه سلامم نمی‌کرد بهش😂😂😂

گفتم شاید  این مدلی باشه 

میخواسته ب داداشت برسه 

وقتی دیده حرکتی نمی زنین دیگ قهره