2777
2789
عنوان

مشکل روده

65 بازدید | 6 پست

خانوما من چند مدته گاهی اوقات بی دلیل روده هام درد میکنه و ببخشید اسهال میشم

یا گاهی اوقات فقط درد هست ولی اسهال نمیشم،

کارم شده فقط عرق نعنا خوردن

گاهی اوقات وقتی پیتزا میخورم اینجوری میشم، یا پنیر کوزه ای...

یعنی با اکثر چیزایی که میخورم اینجوری میشم ولی از خانوادم میپرسم شمام اینطوری هستین میگن نه.

بعضیا میگن خطرناکه برو دکتر

کیا مثل منن؟ خطرناکه آیا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم سندرم روده تحریک پذیر رو دارید 

ریشه مشکل شما عصبیه و درمان خاصی نداره باید به فکر درمان از درون خودتون باشید علاوه بر مراجعه به یک فوق تخصص گوارش حتما در زمینه مدیریت احساسات مطالعه و مراقبت داشته باشید فقط در اون صورت درمان میشید در غیر اینصورت پزشک‌ها فقط علائم رو بصورت مقطعی خاموش می‌کنن چون سراغ ریشه بیماری نمیرن،فقط شاخ و برگ اونو میزنن.

قطره ایبروگل برای شما خیلی مفیده حتما استفاده کنید

برای درد هم قرص دی‌سی‌کلومین‌ یا آمپول اون و آمپول هیوسین خیلی خوبه،برای اسهال هم بره موم فرآوری شده از جای مطمئن از دارو هم بهتر عمل می‌کنه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.