2777
2789

من الان دقیقا همین جام

میدونم شانسم تو ازمون استخدامی بشدت پایینه

ولی بازم رفتم کتاب خریدم ک بخونم

از من ابله تر هست؟

دیگه دل نمیبندم

دیگه رویا نمیسازم

فقط میخوام تلاش کنم ک بعدهااا ب خودم نگم تنبل 

ب خودم نگم بدرد نخور😔

انگار تو یه دو راهی موندم ک میدونم اگر این راه رو برم میشکنم میریزم ولی بازم راهمو کج میکنم و میرم

شدم یه دختر سرتق لجباز ک میدونه اشتباهه ولی بازم کار خودشو میکنه😔

بماند ب یادگار

سال دیگه این موقع ب خودم لعنت میفرستم😔

آره. همین آزمون استخدامی اخیر. فقط یه نفر برمی داشت تو شهرمون. از بین کلی رقیب و رشته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها بهم ثابت شده نمیشه و خدا نمیخواد ازش نشونه خواستم،خواب دیدم و توهمش فهمیدم نمیشه

ولی نمیدونم این امید لعنتی چرا ولم نمیکنه،به جا اینکه یه کار دیگه بکنم دوباره همون کار که احتمال شکستش ۹۹/۹درصده رو انجام میدم

بخاطر همون ۰/۱درصد...

امشب از خدا خواستم امیدمو ازم بگیره تا زندگیمو نجات بدم..

سرانجام از من خاکی سرد باقی خواهد ماند که رویاهایش را در آغوش کشیده است💔؛

سلام منم دقیقا تو همین شرایط بودم میدونستم بی بروبرگرد قبول نمیشم چون نه امتیازبچه داشتم نه تاهل نه سهمیه ایثارگری،امااخرش یجوری خدا غافلگیرم کرد که هنوز که هنوزه فکر میکنم خوابم.پس نگو شانس م کمه،تو تلاشتو بکن توکل بخدا.چرامیگی شانست کمه؟!!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

قبول نشدی؟

نه عزیزم. با نمره 400 رد شدم. حد نصاب 500 بود

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بارها بهم ثابت شده نمیشه و خدا نمیخواد ازش نشونه خواستم،خواب دیدم و توهمش فهمیدم نمیشه ولی نمیدونم ا ...

منم نمیدونم چرا دل نمیکنم ول نمیکنم

خودمو دارم مسخره میکنم

انگار دوست داریم شکست بخوریم😔دوست داریم بشکنیم

سلام منم دقیقا تو همین شرایط بودم میدونستم بی بروبرگرد قبول نمیشم چون نه امتیازبچه داشتم نه تاهل نه ...

من از بین ده نفر مثلا تو قرعه کشی اسم بنویسم. نفر دهم میشم. شانسم در این حده. همیشه تو کارم گره میوفته. دیگه عادت دارم/ یه بار قرعه کشی نفر دهم شدم از یازده نفر. آخری انصراف داد باز شدم آخر🤣

منم نمیدونم چرا دل نمیکنم ول نمیکنمخودمو دارم مسخره میکنمانگار دوست داریم شکست بخوریم😔دوست داریم بش ...

باز هست آزمون؟

سلام منم دقیقا تو همین شرایط بودم میدونستم بی بروبرگرد قبول نمیشم چون نه امتیازبچه داشتم نه تاهل نه ...

اون موقع ضریب شاغلین نبود

ضریب شاغلین خیلی ناعادلانه س

ناعادلانه تر اینکه همه رشته ها رو میپذیرن

و ماهایی ک علوم تربیتی هستیم رسما کشکیم

منم نمیدونم چرا دل نمیکنم ول نمیکنمخودمو دارم مسخره میکنمانگار دوست داریم شکست بخوریم😔دوست داریم بش ...

دیشب یه متنی از یه کاربری خوندم خیلی تفکرمو تغییرداد

الان ۳۲سالته(مثال) و میگی دیره

بالاخره که قراره ۳۳سالت بشه ،پس چه بهتر که همراه تلاش برای رسیدن به آرزوهات باشه...

شماهم به این فکرکن بالاخره که قراره این پول و وقت از دستت بره حداقل تو راه رسیدن به آرزوت باشه نه خورد و خوراک مسخره و چیزای مسخره تر دیگه

سرانجام از من خاکی سرد باقی خواهد ماند که رویاهایش را در آغوش کشیده است💔؛

اون موقع ضریب شاغلین نبودضریب شاغلین خیلی ناعادلانه سناعادلانه تر اینکه همه رشته ها رو میپذیرنو ماها ...

برا من حتی دبیری زشتمو هم نمیخوان. الان سالهاست. امسال تو اعتراضها رشتمو برای آموزگاری گذاشتن.انصاف نیست این همه ادم برای یه نفر. لامصبا لااقل دهنفر بردارین. چرا الکی مردمو علاف میکنین. اون هم با این همه ضریب