فردا روز ۱۴ انتقال جنینمه عصر وسوسه شدم با کلی ذوق رفتم بی بی چک گرفتم ولی منفی شد داغونم من اینسری خیلی امید داشتم و فکرم مثبت بود ازغصه خابم نمیبره طفلی شوهرم چقد ذوق داره ولی خبر نداره بازم خدا دست رد به سینمون زده ترخدا واسه دل شکستم دعا کنین من دارم دق میکنم دیوونه میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هاله که انداخت وقتی دومی رو استفاده کردم ولی بعد از یکساعت بود که فک نکنم صحت داشته باشه
واقعا.... عزيزم بخدا بارداری عکس بی بی بفرست ببینم. نه درسته چرا می گی درست نیست
درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بيبي چكا الان اصلا قابل اطمينان نيستن ولي توروخدا استرس نگير سمه ها سمممممم خواهرشوهر من استرس هاش نميزاشت بگيره انقدر استرس داشت كه اخر نشد و تخمدانش و برداشتن ولي دوستم خيلي ريلكس گرفت توروخدا استرس نگيررررررر
ایکاش واقعا همینی که میگی بشه بخدا اینسری دلم خیلی روشن بود
عکس بفرست ببینم... اصلا اشتباه هه که شب زدی.. ادارارت باید غلیظ باشه معمولا صبح باید بزنی. پاشو یکی دیگ بزن. بعد چه مارکی زدی
درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .