2777
2789

من میخام جایی مشغول به کار بشم ک گفتن بیمه می‌کنند اما من بیمه رو نمیخام چون از طرف پدر بیمه هستم میخام ک همون مبلغ بیمه رو نقدی بهم بدن بنظرتون امکان پذیره همچین چیزی ؟؟ کسی بوده همچین کاری کنه؟

بله یکی از دوستانم تحت بیمه ی مادرشه و محل کار هم قبول کردن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما اگر بیمه ی محل کار رو بگیری و ماندگار بشی میتونی از بیمه ی بیکاری هم استفاده کنی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سلام

عزیزم دنبال پول بیمه نباش اتفاقا تمام تلاشت رو بکن بیمه بی که هم برات سابقه میشه و‌هم میتونی بعدا از بیمه بیکاری استفاده کنی هم اینکه بلاخره بعد عمری ادم ی اب باریکه ای هرچند کوچیک داشته باشه درضمن نمیدونم محل کارت کجاست وای اگه کارت جوری باشه که خطر حادثه داشته باشه بیمه نباشی بعدا به مشکل میخوری

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
سلامعزیزم دنبال پول بیمه نباش اتفاقا تمام تلاشت رو بکن بیمه بی که هم برات سابقه میشه و‌هم میتونی بعد ...

عزیزم کار من منشی هس توی کلینیک دندون پزشکی فکر نکنم خطر انچنانی داشته باشه بعد بیمه هم بکنن فکر کنم فقط بیمه پایس تامین اجتماعی ک خدمات انچنانی هم نداره من خودم بیمه تامین اجتماعی هستم تکمیلی هم هستم ک خدماتش خیلی بیشتره بعد چون خابگاهی هستم اجاره خوابگاه و خورد و خوراک و همه چیز با خودمه به پولش بیشتر نیاز دارم بعدم منکه تا اخر عمر نمیخام اینجا کار کنم ک سابقه بیمه برام رد شه 

نه خیر قبول نمیکن از خداشونم هست بعد بیمه پدرت به تو چیکار داره بیمه خودت واست سابقه حساب میشه

خب من از طرف پدرم بیمه تکمیلی هستم ک خیلی خوبه همه استفاده ازش میکنم ..بعد متوجه نشدم حالا قبول نمیکنن؟؟ یا از خداشونه ک نقدی پرداخت کنن؟؟