2777
2789
عنوان

دکتر سعیده اسدی زنان تهرانپارس

411 بازدید | 4 پست

سلام من ماه هفتم بارداریم تا حالا تحت نظر ایشون بودم دکتر سیده سعیده اسدی تو تهرانپارس. کارش برای مراقبت های بارداری خوب بوده ارامش میده به ادم دوستش دارم. اما نمیدونم کار زایمانشون واقعا چطوره کسی ایشون رو میشناسه ؟ دو دلم که پیشش ادامه بدم یا برم دکتر معروفتر پیدا کنم ادامه بدم. کسی پیشش زایمان داشته ممنون میشم نطرتون رو واقعی بگید.

من نمیشناسم ایشونو ولی ی دکتر میشناسم کارش فوق العادس 

ببین میتونی با خیال راحت بهش اعتماد کنی البته یکم هزینه هاش بالاسا 

خودم مجردم پلی کیستیکم کلن درمان شدم دو بار رفتم پیشش 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهره درویش زاده اسمشه

قبلا پیشش رفتم از رفتارش خوشم نیومده به همه کاراش میرسه بعد برا ادم وقت میزاره درسته با سواده اما  یبار رفتم یکساعت تلفنی بایکی حرف زد بعد یاد من افتاد ازین نظر خوشم نیومد کلی معطل میکرد انگار وقت مریض مهم نیست

قبلا پیشش رفتم از رفتارش خوشم نیومده به همه کاراش میرسه بعد برا ادم وقت میزاره درسته با سواده اما ی ...

ببین ارع حق باتوعه یه بدی دیگع که داره اینه که درست توضیح نمیده ولیی من بخاطر تشخیص فوقالعادش پیشش میرم 

واقعا قابل اعتماده

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding