2777
2789

بنظرتون مسکن مهر یعنی خیلی سطح پایین؟

فرض کنید پسرتون با دختری دوست باشه برید خواستگارس و ببینید خونشون تو مسکن مهره خداییش واقعیتشو بگید چقد روتون تاثیر داره؟ دختره خودش کارمنده

اینکه سطحش پایینه کلا بنظرم اشتباهه

شاید توی یه بازه زمانی از زندگی خیلی سختی کشیدن و خوب وضعیت اقتصادی خرابه 

به هر حال بازم خیلی زحمت میخواد برای یه کارمند معمولی اون خونه رو بخره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ ربطی نداره مونده ب دختره ..من خیلی پولدارو دیدم مثل گدا رفتار میکنن ....مهم اخلاق و شخصیت دختره اس ...حاشیه رو بیخیال بشین 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

تحصیلات دختر خانم ،اصالت خانوادگیشون ،سطح فرهنگ و شعورشون...

ساکن مسکن مهر بودن چی رو ثابت میکنه ؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

سطح پایین بالا نداریم. همه اش نسبی هست. 

برای سعادت آباد و بالاتر تپ تهران. آره سطح پایین هست. ولی برای خیلی ها معمولی و بالاست. 

دختر کارمند و با اخلاق رو روی سرشون هم باید بگذارند. اعتماد به نفس داشته باش.

هیچ ربطی نداره مونده ب دختره ..من خیلی پولدارو دیدم مثل گدا رفتار میکنن ....مهم اخلاق و شخصیت دختره ...

من کسی رو می شناسم قسمت فقیر نشین شهرشون تو خونه خرابه که در تپالتش رو باید با مش ببندی زندگی می کنه. 

چهر پنج تا خونه اجاره داده فقط. حالا یکی بگه سطح این پایینه یا بالا. 

برعکسه می شناسم که دک و پز عالی و جیب خالی.

جای دور چرا همین همسایه ما دخترش بتمن رفت و آمد داره وضع مالیشون عالی یه چیز بالاتر. رفتم خونشون گفت بیا بریم طبقه بالا رفتیم خونه برادرش بود کسی هم نبود خونه پر از وسیله تمام و. کمال تازه نشون کرده بود حتی زنش یه بشقاب دست نکرد بیاره خونه این. فقط مثل عروس رسید افتاد رو کاناپه نشست اما کار خدا پسره خیلی دوستش داشت . دختره نه زیبایی داشت نه پول تازه مهمان داری هم بلد نبود رفتم دیدمش. اگر دوست داشته باشه این چیزا مهم نیست. 

سطح و لول خانوادگی مهمه

مگر تفاوت فرهنگی خیلیییی زیاد باشه ک به داستان بخورن

مثلا پسره ده تا خونه اینور اونور داشته باشه

یه پاش خارج

یهو اختلاف شدید پیش بیاد این وسط

اما خب

اینروزا ادم حسابی کمه

چه دختر چه پسر

خانواده ایی عقل داشته باشه به این چیزا دقت نمیکنه

میبینه دختره خوبه سالمه زندگیش خوبه

دو دستی میچسبه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥