2777
2789
عنوان

ادکلن لانکوم رز بنفش

| مشاهده متن کامل بحث + 6871 بازدید | 84 پست
همسر من مغازه ادکلن داره و منم تقریبا از همه ادکلن ها دارم لانکوم تنها ادکلنیه که من استفاده میکنم ع ...

عطراشون اصله؟ من هر عطری میخرم تقلبی از کار در میاد خیلی نامردن 

خدایا مرسی
پخش بو یعنی اینکه بوش تا چه حد پخش میشه و بقیه میفهمن  ادکلن هایی که پخش بوی خوب دارن رد بو بج ...

چه دقیق توضیح دادی مرسی عشق جان 

من عاشق اینم بودی عطر بدم ی جا میرم بوی عطرم اونجا بپیچه ولی نمیدونم چ ادکلنی واقعا اینطوریه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطراشون اصله؟ من هر عطری میخرم تقلبی از کار در میاد خیلی نامردن 

اونایی که شما میخرید تستر هستش به اسم اصل بهتون میدن شوهرمن از دبی واسش اصل میارن تو کار تستر هم هست ارزون ترن

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
من خریدم از جای مطمن ۳۵۰ولی احساس میکنم ماندگاریش تا۲ساعته ، حیفم اومد ب پولم 

پشیمون نشو ادکلنا مدلشون همینجوریه اولش پشیمون میشی بعد چند روز که بگذره عاشقشون میشی

تهرانه؟ 

اره کوچه مروی ناصرخسرو بازار تهران میشه

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

ادکلن های لانکوم خیلیی طرفدار داره ولی من اصلا دوس ندارم

من لوی است بل دارم اما تو این دو سال فوقش چندبار پیس پیس کردم 

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   
همسر من مغازه ادکلن داره و منم تقریبا از همه ادکلن ها دارم لانکوم تنها ادکلنیه که من استفاده میکنم ع ...

کدوم لانکوم؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چطوری بايد اصلو بدل یه ادکلنو تشخیص بديم؟؟

رو کارتنش بارکد هست

بارکدو که تو اینترنت (تو اپلیکیظن بارکد خوان )بزنی معلوم میشه

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر