2777
2789

یک قرص ضدبارداری مردانه بدون هورمون برای اولین‌بار تحت آزمایش بالینی قرار گرفت. این دارو که YCT-529 نام دارد، در محدود کردن تولید اسپرم در موش‌ها و پستانداران غیرانسان بسیار خوب عمل کرده است، در حالیکه عوارض جانبی بسیار کمی دارد.

در موش‌های نر، تاثیر قرص در عرض یک ماه پس از استفاده شروع شد و بارداری جفت‌های ماده را نزدیک به ۱۰۰ درصد کاهش داد.

ماکاک‌های نر به دوز بالاتری از YCT-529 نیاز داشتند؛ اما محققان شاهد کاهش سریع تعداد اسپرم بدون عوارض جانبی شدید بودند.

نکته مهم این است که حیوانات با قطع دارو، به زودی باروری خود را به دست می‌آورند. این دارو همچنین هیچ تغییر قابل توجهی در سه هورمون مهم برای تولید اسپرم ایجاد نکرد: تستوسترون، FHS و inhibin B.

امام رضا (ع)

جالبهالبته یکم اعتماد کردن بهش سختهخانم باید صد در صد مطمئن باشه که طرف مقابل داره قرصاشو منظم میخور ...

سلام احوال شما قدیمی ترین کاربری هستین که میشناسمتون از سال 97

خوشحال شدم دیدم هستین

مهم ترین نکته این هست که عوارض جانبی خطرناکی نداشته باشه مثل قرصی که برای خانم ها استفاده میشه

بله برای اون مورد دیگه اعتماد بین زن و شوهر رو میطلبه

امام رضا (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.