2777
2789

دختر نوجوون و بچه و آقا تو سایت هست لطفاً مراقب تاپیکاتون باشید 

با ل....ا....شد ممکنه حامله باشم یعنی چی خدازوشکر ترکید 😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نوجوونا رو چند باری بخاطر اینجور تاپیکا راهنمایی کردیم به خروج

زبونشونو دومتر کردن

شعارشون اینه

بچه های این دوره اندازه زن چهل ساله میفهمن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

ممنون که کسایی که ندیدن را اگاه کردی😂😂😂😂

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

این نوجوونا رو چند باری بخاطر اینجور تاپیکا راهنمایی کردیم به خروجزبونشونو دومتر کردنشعارشون اینهبچه ...

واقعا اصلا فضای مجازی چه اینیستا چه یوتوب چه نینی سایت محتواش اصلا مناسب دختر نوجوون نیست بعضی خجالت نمی‌کشن هر تاپیکی می‌خوان میزنن

والا من یه تایپک توی کاربری قبلیم داشتم واسه نامزدی و اینا سوال داشتم دختر ۱۲ ساله داشت منو راهنمایی میکرد😐😐 سنشو هم زده بود  چهل و خورده ای یه کاربری برگشت به من گفت این اصلا بچست اومده اینجا سنشو دروغ زده 

:)🙂🤍

والا من یه تایپک توی کاربری قبلیم داشتم واسه نامزدی و اینا سوال داشتم دختر ۱۲ ساله داشت منو راهنمایی ...

دقیقا هم تو چیزایی نظر میدن که سنشون نمی‌رسه هم با بعضی از تاپیک ها چشم و گوششون باز میشه